Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 20251 yıl comment_521441 Herkese selamlar. Bugün pazarlık yaptığım bir araçta bu tür bir sorun gördüm. Direksiyonda soyulma var. Bu tür olayla karşılaşan var mı. Garanti kapsamına girermi ve değişim olurmu. Bilgisi olan acil cevap verirse sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 20251 yıl comment_521443 3 saat önce, Mete Turfan yazdı: acil Model yılı nedir? Km kaçtır? Önemli kriterler ve garantiye sokmamak için her türlü zorluğu çıkarırlar, 10 bin üzeri ise no garanti ama arabayı beğendiysen al, hallederiz 😀 (Co-pilot var arabada, sen al bunu) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 20251 yıl Yazar comment_521444 7 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Model yılı nedir? Km kaçtır? Önemli kriterler ve garantiye sokmamak için her türlü zorluğu çıkarırlar, 10 bin üzeri ise no garanti ama arabayı beğendiysen al, hallederiz 😀 (Co-pilot var arabada, sen al bunu) Abi 2023 model 17 binde. Tekno ve kış paket. Araç İzmir'e valla ne yapacağımı bilemedim. Pazartesi gidip bakacağım. Ne durumda detaylı göreceğim. Büyürmü daha mı kötü olur bilemedim. Araştırdım servisin değişimi kabul ettiği var etmediği de. Yani dünya kadar para vereceğim çözülmeyecek sıkıntıda araç almak istemiyorum. (Yada ben çok titizim). Yardım edebilir isen pazartesi sana görüntü falan atayım. Acil yardım Mayıs 24, 20251 yıl Mete Turfan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 20251 yıl comment_521449 2 saat önce, Mete Turfan yazdı: çözülmeyecek sıkıntıda araç almak istemiyorum Her türlü çözülür merak etme. Sen git arabaya bak, içine sinerse al gel. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın