Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Bagaj Ayarı

Besir Altus

Soru

Antalya'da bulunan bir Ford bayisinden Ocak 2025 başında sıfır km Focus almıştım. Arada oluşan güven, boya makinesi ile kalınlık ölçümlerinin tarafıma gösterilmesi gibi sebeplerden dolayı ekspertiz yaptırmadım. Geçen gün bir tanıdık üstün körü baktı ve bagajda ayar için somunlarda oynama yapıldığını sonrasında somun başlarının rutüş ile boyandığını tespit etti. Bayiye gittim, firmanın kendi kaporta ustası bagajda çok boya pisliği var fabrikada böyle boyanmaz dedi dışarıda bir işlem var demeye getirdi. Diğer focusları inceledik onların somunlar orijinaldi. Şimdi yukarıya doğru yazı yazdılar cevap bekliyoruz. Bu tarz durumda fabrikanın üretim hattı çıkışında böyle bir şey yapma hakkı var mı? Bu müşteriye satış öncesi bildirilmeli mi? Yasal haklar vs. nelerdir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler. 

IMG_20250521_122802.pdf

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 0 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

Bu soru henüz cevaplanmamış

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.