Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Focus lastik basıç sensörü arızası

Erdem Aras

Soru

Selamlar, burada yeniyim daha önce bu konu hakkında yorum yapıldı mı baktım göremedim . Sorunum şu şekilde ;

2015 model benzinli focus aracımda kışın kullanmak için jant almıştım, o jantlarda lastik basınç sensörü yoktu araç' Lastik gözetim sistem arızası şeklinde uyarı vermişti' bende yazın zaten orjinal jantlara geçeceğim için uyarı verdiğinde lastik basıncını sıfırlayıp yola devam ediyordum. Yazlık jantlara geçtim ama halen aynı uyarı devam ediyor ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 1 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0
20 saat önce, Erdem Aras yazdı:

Selamlar, burada yeniyim daha önce bu konu hakkında yorum yapıldı mı baktım göremedim . Sorunum şu şekilde ;

2015 model benzinli focus aracımda kışın kullanmak için jant almıştım, o jantlarda lastik basınç sensörü yoktu araç' Lastik gözetim sistem arızası şeklinde uyarı vermişti' bende yazın zaten orjinal jantlara geçeceğim için uyarı verdiğinde lastik basıncını sıfırlayıp yola devam ediyordum. Yazlık jantlara geçtim ama halen aynı uyarı devam ediyor ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı?

Tanıtmanız gerek, lastikçilerde ve serviste var cihaz. Forumda basit ve ucuz cihaz alanlar var, ilgili konuyu bulunca eklerim buraya.

Buldum, konu burada.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.