Yanıtlama zamanı: Mart 23, 20251 yıl comment_520545 Arkadaşlar merhaba, forumu incelediğimde powershift şanzuman için castrol transmax dual kullanılıyor olarak gördüm. Aranızda liqui moly nin yağını kullanan olduysa memnun kalındıysa bende kullanmak istiyorum. Castrol ile aynı spesifikasyona sahip Ford WSS-M2C-936-A Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20251 yıl comment_520559 Liqui moly arayıp sorduğumda bana da bunu önerdiler hala değişim yapmadım, siz yaptınız mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20251 yıl Yazar comment_520562 6 saat önce, Ömer Fklc yazdı: Liqui moly arayıp sorduğumda bana da bunu önerdiler hala değişim yapmadım, siz yaptınız mı ? Liqui moly nin 5.30 motor yağını kullandım, mann ın filitre setini kullandım. Şanzuman yağını daha değiştirmedim, triger-devirdaim seti de değişecek onuda orjinal kullanırım diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20251 yıl comment_520566 motor yağı için birinci yağ m2c-950-a kaputu kaldırınca yazıyor, bulamazsanız bunu koyabilirsiniz diyor kiyapçık bu yağı usta tavsiyesiylemi veya araştırmanızlamı seçtiniz çünkü bazen bu durumu iklime bağlıyorlar sıçak iklimde böyle soğuk iklimde böyle bana saçma geliyor, Bodrum da yıllardır 0-30 kullanıyorum ,şanzıman yağı için normal değişim aralığı 3 bakımda bi, 100 binden sonra ben iki bakımda bi şanzıman yağını değiştiriyorum castrol transmax dual ile başka markaları sizin tavsiyelerinizle deneyimlemek isterim motor yağı ve man filtreler içinde aynı durum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20251 yıl Yazar comment_520596 11 saat önce, Adem Kazıl yazdı: motor yağı için birinci yağ m2c-950-a kaputu kaldırınca yazıyor, bulamazsanız bunu koyabilirsiniz diyor kiyapçık bu yağı usta tavsiyesiylemi veya araştırmanızlamı seçtiniz çünkü bazen bu durumu iklime bağlıyorlar sıçak iklimde böyle soğuk iklimde böyle bana saçma geliyor, Bodrum da yıllardır 0-30 kullanıyorum ,şanzıman yağı için normal değişim aralığı 3 bakımda bi, 100 binden sonra ben iki bakımda bi şanzıman yağını değiştiriyorum castrol transmax dual ile başka markaları sizin tavsiyelerinizle deneyimlemek isterim motor yağı ve man filtreler içinde aynı durum. Liqui moly markasını çevremdeki arkadaşlardan öğrendim, akabinde araca uygun olan 0-30 olanını alacaktım, fakat usta 5-30 olanını tercih etmemi söyledi, filitre konusunda da orijinalini bulduğunuzda mann filitrenin ürunleri baya kaliteli...Aracı daha yeni aldıgim için bende ilk defa kullanıyorum bu ürunleri...Şanzuman yağı ve trigeri henüz değiştirmedim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın