Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201214 yıl comment_61591 Arkadaşlar; Yaklaşık 1 ay önce v kayışı triger kayışı ve direksiyon kayışını değiştirdim.Değiştirdiğim günden beri kayşların olduğu bölgeden yoğun lastik(kayış) kokusu geliyor.Motor ısındığında daha çok kokuyor.Frene bastığımda arabanın içine kadar geliyor.Takan ustayı aradım bir şey olmaz diyor.Sizce kayışlar bir yere sürtüyor olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201214 yıl comment_61606 Arkadaşlar; Yaklaşık 1 ay önce v kayışı triger kayışı ve direksiyon kayışını değiştirdim.Değiştirdiğim günden beri kayşların olduğu bölgeden yoğun lastik(kayış) kokusu geliyor.Motor ısındığında daha çok kokuyor.Frene bastığımda arabanın içine kadar geliyor.Takan ustayı aradım bir şey olmaz diyor.Sizce kayışlar bir yere sürtüyor olabilir mi? Öncelikle o koku debriyaj balatasından gelen kokudur. Özellikle uzun yola gittiğinizde ve aracı biraz zorladığınızda hemen koku artar ve öncam ve kaput arasını eğilip kokladığınızda koku inanılmaz kötü gelir. Aynı şeyler 1998 polo classic te vardı. Debriyaj balatası teşhisi konulmuştu. Aracınızda modelli ama balata yanlış bi kullanımda sıyırıyo ve sonra inanılmaz kötü koku yapıyor. İyi geceler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201214 yıl Yazar comment_61607 Öncelikle o koku debriyaj balatasından gelen kokudur. Özellikle uzun yola gittiğinizde ve aracı biraz zorladığınızda hemen koku artar ve öncam ve kaput arasını eğilip kokladığınızda koku inanılmaz kötü gelir. Aynı şeyler 1998 polo classic te vardı. Debriyaj balatası teşhisi konulmuştu. Aracınızda modelli ama balata yanlış bi kullanımda sıyırıyo ve sonra inanılmaz kötü koku yapıyor. İyi geceler. Ama hocam araba park halinde rolantide çalışırken de motordan koku geliyor.Çekişte de bir problem yok.Yine de debriyajdır mı diyorsunuz?İnşallah değildir.İyi geceler. Nisan 7, 201214 yıl Sinan Çınar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl comment_61651 Ama hocam araba park halinde rolantide çalışırken de motordan koku geliyor.Çekişte de bir problem yok.Yine de debriyajdır mı diyorsunuz?İnşallah değildir.İyi geceler. Kardeş aynı olay benim polodada vardı araba çalışınca sinsi bi plastik kokusu geliyordu. Ustalar hep debriyaj diyordu. Sen bi göster bakalım belki dediğin gibi bi sürtünme falanda olabilir. İnşallah önemli birşey değildir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın