Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Vites atarken gelen titreme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar araç focus 4 1.5 ecoblue  vites atarken araba böyle tekleme karışık titreme oluyor sizlerde de bu sorun varmı yoksa sadece benmi yaşıyorum

Yanıtlama zamanı:
32 dakika önce, Yakup Demkan yazdı:

Arkadaşlar araç focus 4 1.5 ecoblue  vites atarken araba böyle tekleme karışık titreme oluyor sizlerde de bu sorun varmı yoksa sadece benmi yaşıyorum

Araç km si nedir?

Servis/bakım durumu nedir?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

100 bin km de 

Bakım zamanıda geldi ama aracı 70 binde aldık o zamanda aynı sorun vardı özellikle 2. Ve 3. Vites geçişlerinde yapıyor

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Öneriniz için teşekkür ederim 

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yakup bey selam, Sorunu çözebildiniz mi? benzer sorun bende de var? Servislere gösteriyorum, aracı benle kullanıp bakalım diyorlar, sonra bensiz sürüp sorun bulunamadı diyorlar. Yağı değiştirmeyi deneyeceğim ama yetkilide mi yapsam, yaparlar mı veya dışarda olabilir mi bilemiyorum. Garanti bitimine 3-5 gün var.

Yanıtlama zamanı:
5 saat önce, Ozan Durmazoğlu yazdı:

Yakup bey selam, Sorunu çözebildiniz mi? benzer sorun bende de var? Servislere gösteriyorum, aracı benle kullanıp bakalım diyorlar, sonra bensiz sürüp sorun bulunamadı diyorlar. Yağı değiştirmeyi deneyeceğim ama yetkilide mi yapsam, yaparlar mı veya dışarda olabilir mi bilemiyorum. Garanti bitimine 3-5 gün var.

Yağı kesinlikle Savaş ustada değiştirin, ben ve birçok arkadaş öyle yaptık.

Hatta ben size tam uygun T-Ulv yağı alırım/aldırırım. Serviste değişim yapan bir kaç arkadaş bile tekrar Savaş ustada değiştirdi.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.