Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 20242 yıl comment_516234 Araç içi ekranda dış ortam sıcaklık göstergesi normalden fazla gösteriyor, örnek şuan 23 derece benim gösterge 51 derece gösteriyor başına gelen yardımcı olabilecek ayna altındaki sensörden nerden bulurum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 20242 yıl comment_516235 49 dakika önce, Barış Beldek yazdı: Araç içi ekranda dış ortam sıcaklık göstergesi normalden fazla gösteriyor, örnek şuan 23 derece benim gösterge 51 derece gösteriyor başına gelen yardımcı olabilecek ayna altındaki sensörden nerden bulurum Benimde basima gelmisti. Ne kadar aradiysam bulamadim. Serviste uzun israrlarim sonucunda ayna cikartilmisti. Ancak sensor aynanin kapiya monte edilen govdesi icinde olyldugundan yeni sag ayna almam gerektigi belirtilmisti. Eger kaskon varsa halledilir denilmisti. Durduk yere aynayi kirmam ve kaskodan degisiklik onerilmisti. Ebay vs. Sitelerde focus 3 sicaklik sensoru var. Ancak bu arabanin sensoru on panjurda degil sag aynanin altinda. kisaca yeni sag ayna alman gerek. 😕 Bu arada arabanin aynasini sudan bir sebeple degistirmeye kiyamadim. Aynayi degistirmeden o sekilde bir muddet kullanip arabayi sattim. Ancak alan arkadasa bu problemden bahsetmeyi ihmal etmedim. Yeni arabamda ise ilk kontrol ettigim seylerden biri mustakbel sensorun yeri oldu. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın