Yanıtlama zamanı: Mart 30, 20242 yıl comment_515333 Arkadaşlar merhaba. 2016 focus aracım var. Kışlık lastikleri değiştirdikten 1 ay sonra lastik basınç sensörü algılanamadı hatası verdi. Bu süreçte gözlemlediğim üzere hatayı sildikten sonra şehir içi kullanımda aynı hatayı vermiyor. Ama hızım 80-90 ı geçip bir süre devam edince yine Lastik Basınç Sensörü Algılanamadı Hatası Alıyorum. Hatayı sıfırladıktan sonra şehir içi 70-80 km hızlara kadar olan hızlarda haftalar da geçse tekrar hata vermiyor. ama ne zaman hızım 90 ın üstüne doğru çıksa hatayı veriyor. sebebi ve çözümü ne olabilir . Teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 20242 yıl comment_515335 19 dakika önce, Hanifi ÖZel yazdı: Arkadaşlar merhaba. 2016 focus aracım var. Kışlık lastikleri değiştirdikten 1 ay sonra lastik basınç sensörü algılanamadı hatası verdi. Bu süreçte gözlemlediğim üzere hatayı sildikten sonra şehir içi kullanımda aynı hatayı vermiyor. Ama hızım 80-90 ı geçip bir süre devam edince yine Lastik Basınç Sensörü Algılanamadı Hatası Alıyorum. Hatayı sıfırladıktan sonra şehir içi 70-80 km hızlara kadar olan hızlarda haftalar da geçse tekrar hata vermiyor. ama ne zaman hızım 90 ın üstüne doğru çıksa hatayı veriyor. sebebi ve çözümü ne olabilir . Teşekkür ederim Merhabalar hocam, Lastikler değiştirilirken sensörün b,r veya daha fazlası hasar görmüş olabilir. Ya da sensörlerin pili bitmiş olabilir. Bende de aynı hata vardı. Resetledikten 60 70 km gibi sonra hata veriyor genelde. Lastikç,ler,n bazılarında sensör algılayan cihazlar var. Lastikleri sökmeden belirleniyor. Değiştirilmesi gerekeni bulup değiştirmek gerekir. Ayrıca aynı başlıkta konu açmıştım. Yöneticilerimiz konuyu oraya taşırlar sanırım. Mart 30, 20242 yıl Fikret Ö. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 20242 yıl comment_515340 lastikçiler değişim yaparken zarar veriyorlar genelde. bir çok lastikçi bilinçli artık ama hala bilmeyenler var. bende de aynı uyarı var. servise baktırdım. çalışmayanı söylediler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın