Yanıtlama zamanı: Mart 9, 20242 yıl comment_515041 İyi akşamlar. Focus 1 aracımın ön farları gençlerin heyecanına dayanamadı. Malumunuz.Orjinal far bulamadım. Depo marka iki adet far aldım. Farların içine far ayar motorunu takmaya çalışıyorum. Far içinde motorun oturacağı kısımda bir parça var. Bir türlü çıkartamıyorum. Bu parçayı nasıl çıkartırım. Çaresiz kaldım. Diyebilirim. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 20242 yıl comment_515044 Kendi ekseninde çevireceksiniz. Motoru da aynı şekilde çevirerek takmanız lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20242 yıl Yazar comment_515052 Teşekkür ederim.. Motoru bu kısıma takmak çok zor. Uçtaki topuz kısım karşı tarafa bir türlü oturmuyor. Çok uğraştım. Taktım zannediyorum. Kontrol ediyorum,derken topuz kısım yuvasından çıkıyor. Motoru yerine oturtuktan sonra çevirmek söz konusu değil. Niye basit yöntemler varken bile bile zor olan yöntem seçilir çözemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20242 yıl comment_515056 Ersin bey üreticiler yansanayi far alıp içine motor takmayı düşünerek üretim yapmıyorlar. O motorlar takıldığında cam falan henüz kapalı olmadığı için üretim aşamasında kolay aslında. Kaldı ki bir de hiçbir aftermarket ürün OEM kalitesini tutturamıyor malesef. Kazara tutturursa OEM oluveriyor zaten 🙂 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20242 yıl Yazar comment_515057 Farları Depo Türkiye'ye götüreceğim. Bakalım çözüm olacak mı? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın