Ersin KÜÇÜK Posted March 9 Report Share Posted March 9 İyi akşamlar. Focus 1 aracımın ön farları gençlerin heyecanına dayanamadı. Malumunuz.Orjinal far bulamadım. Depo marka iki adet far aldım. Farların içine far ayar motorunu takmaya çalışıyorum. Far içinde motorun oturacağı kısımda bir parça var. Bir türlü çıkartamıyorum. Bu parçayı nasıl çıkartırım. Çaresiz kaldım. Diyebilirim. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mertol Kip Posted March 9 Report Share Posted March 9 Kendi ekseninde çevireceksiniz. Motoru da aynı şekilde çevirerek takmanız lazım Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ersin KÜÇÜK Posted March 10 Author Report Share Posted March 10 Teşekkür ederim.. Motoru bu kısıma takmak çok zor. Uçtaki topuz kısım karşı tarafa bir türlü oturmuyor. Çok uğraştım. Taktım zannediyorum. Kontrol ediyorum,derken topuz kısım yuvasından çıkıyor. Motoru yerine oturtuktan sonra çevirmek söz konusu değil. Niye basit yöntemler varken bile bile zor olan yöntem seçilir çözemedim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mertol Kip Posted March 10 Report Share Posted March 10 Ersin bey üreticiler yansanayi far alıp içine motor takmayı düşünerek üretim yapmıyorlar. O motorlar takıldığında cam falan henüz kapalı olmadığı için üretim aşamasında kolay aslında. Kaldı ki bir de hiçbir aftermarket ürün OEM kalitesini tutturamıyor malesef. Kazara tutturursa OEM oluveriyor zaten 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ersin KÜÇÜK Posted March 10 Author Report Share Posted March 10 Farları Depo Türkiye'ye götüreceğim. Bakalım çözüm olacak mı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Ersin KÜÇÜK
İyi akşamlar.
Focus 1 aracımın ön farları gençlerin heyecanına dayanamadı.
Malumunuz.Orjinal far bulamadım.
Depo marka iki adet far aldım.
Farların içine far ayar motorunu takmaya çalışıyorum.
Far içinde motorun oturacağı kısımda bir parça var.
Bir türlü çıkartamıyorum.
Bu parçayı nasıl çıkartırım.
Çaresiz kaldım.
Diyebilirim.
Tecrübelerinize ihtiyacım var.
Teşekkür ederim.
4 answers to this question
Recommended Posts