Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
2001 Focus Manuel (tüpsüz) var sarı motor ışığı yanıyor götürüyorum baktırıyorum OBD II tamamlanmamış P1000 kodu gösteriyor Km sensörü bozuk dediler gittim değiştirdim gene yaktı dediler motor değişik çalışıyor egzoz kaçırıyor dediler baktırdım kaçak yok gene yaktı bir türlü bulamadım sizce katalizör orijinal değilmiş manifolda boşluk var dediler sizce bunlardan yapar mı ilginiz için teşekkür ederim şimdide
Soru
Ertuğrul ÖZMEN
Öncelikle herkese hayırlı akşamlar
2001 Focus Manuel (tüpsüz) var sarı motor ışığı yanıyor götürüyorum baktırıyorum OBD II tamamlanmamış P1000 kodu gösteriyor Km sensörü bozuk dediler gittim değiştirdim gene yaktı dediler motor değişik çalışıyor egzoz kaçırıyor dediler baktırdım kaçak yok gene yaktı bir türlü bulamadım sizce katalizör orijinal değilmiş manifolda boşluk var dediler sizce bunlardan yapar mı ilginiz için teşekkür ederim şimdide
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 3 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap