Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 20233 yıl comment_512039 Öncelikle herkese hayırlı akşamlar 2001 Focus Manuel (tüpsüz) var sarı motor ışığı yanıyor götürüyorum baktırıyorum OBD II tamamlanmamış P1000 kodu gösteriyor Km sensörü bozuk dediler gittim değiştirdim gene yaktı dediler motor değişik çalışıyor egzoz kaçırıyor dediler baktırdım kaçak yok gene yaktı bir türlü bulamadım sizce katalizör orijinal değilmiş manifolda boşluk var dediler sizce bunlardan yapar mı ilginiz için teşekkür ederim şimdide Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 20233 yıl comment_512042 P1000 emisyon sorunu zaten. Ya O2 sensörünüz bozuktur ya da katalitik tıkalıdır. Üçüncü alternatif egzost manifoltundan falan kaçak vardır. km sensörü ne alaka bilemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 20233 yıl Yazar comment_512045 Valla hocam bende anlamadım gitti sensörü değiştiricem olmadı manifolda felan baktırdım kaçak yok dediler katalizör orijinal değil dedi ondanda olabilir dedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 20233 yıl comment_512049 Oksijen sensörünü değiştirin düzelir muhtemelen. Elimizden geliyorsa temizleyip bir deneyin. Bazen kurumdan dolayı okumuyor. O zaman da arıza gösteriyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın