Yanıtlama zamanı: Ocak 13Ock 13 comment_523628 47 dakika önce, Nurettin Özdemır yazdı: 150.000 kilometre garanti olduğuna dair yetkili servisi nasıl ikna edebilirim? Bu km garanti olayını değiştirdiklerini servise başvuran bir kaç arkadaştan duydum… Otosan’ın başvurunuza dönüşü önemli bu noktada, onu bekleyin derim… Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23Ock 23 comment_523726 Başlığı atan arkadaş da yazdı sonra bir daha foruma uğramaz oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24Ock 24 comment_523733 03.12.2024 - 11:27 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Arkadaşlar bu şanzımana garantiden bağımsız 150 bin km garanti veriyor Otosan, lütfen servise başvurun... 03.12.2024 - 11:27 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Arkadaşlar bu şanzımana garantiden bağımsız 150 bin km garanti veriyor Otosan, lütfen servise başvurun... Gürkan abi selamlar araniza yeni katıldım bende 2020 focus 1.5 ecoblue dizel araç kullanıcısıyım aracımın garantisi yok 85 binde henüz .bir kac gündür kalkişlarda bazen vites geçişlerinde vuruntu yapiyor sert bir şekilde. Çözüm için ne onerirsin abi nasıl bir yol izlemeliyim beni bilgilendirirsen cok sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24Ock 24 comment_523735 50 dakika önce, Halil C. yazdı: Çözüm için ne onerirsin abi Şanzıman yağı değişti mi? İlginç bir tespit yaptık Savaş ustayla; dpf dolu olduğu dönemlerde bir silkeleme süreci oluyor. Dpf doluluk oranın nedir? Forscan ile bir bakın dpf ye derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24Ock 24 comment_523736 11 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Şanzıman yağı değişti mi? İlginç bir tespit yaptık Savaş ustayla; dpf dolu olduğu dönemlerde bir silkeleme süreci oluyor. Dpf doluluk oranın nedir? Forscan ile bir bakın dpf ye derim. Teşekkürler abi cevap verdiğin için. Aracın 2. Sahibiyim .ilk sahibi yetkili serviste 45700 km de garantiden dpf sistemini degistirmis. Şanzıman yağı hiç değişmemiş. Dpf doluluk oranını bilmiyorum abi ona nasıl baktiricam Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24Ock 24 comment_523737 6 dakika önce, Halil C. yazdı: Teşekkürler abi cevap verdiğin için. Aracın 2. Sahibiyim .ilk sahibi yetkili serviste 45700 km de garantiden dpf sistemini degistirmis. Şanzıman yağı hiç değişmemiş. Dpf doluluk oranını bilmiyorum abi ona nasıl baktiricam Forscan veya Ids cihazıyla araca bağlanacaksın, bir ustadan/servisten destek al. Dpf benim 55 binde garantiden değişti ve dpf şu an dolu/hata veriyor. Önce doğru yağ ile şanzıman yağını değiştir, ilgili konu var forumda… Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24Ock 24 comment_523738 5 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Forscan veya Ids cihazıyla araca bağlanacaksın, bir ustadan/servisten destek al. Dpf benim 55 binde garantiden değişti ve dpf şu an dolu/hata veriyor. Önce doğru yağ ile şanzıman yağını değiştir, ilgili konu var forumda… Teşekkürler abi. Baktırıp yazarım tekrar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26Ock 26 comment_523746 24.01.2026 - 23:49 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Şanzıman yağı değişti mi? İlginç bir tespit yaptık Savaş ustayla; dpf dolu olduğu dönemlerde bir silkeleme süreci oluyor. Dpf doluluk oranın nedir? Forscan ile bir bakın dpf ye derim. Gürkan abi seni rahatsız ediyorum ama bu aracın Şanzıman yağını nereden bulabilirim konularda belirli markalar var.pek de bilgim yok bu konuda Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26Ock 26 comment_523747 2 saat önce, Halil C. yazdı: Gürkan abi seni rahatsız ediyorum ama bu aracın Şanzıman yağını nereden bulabilirim konularda belirli markalar var.pek de bilgim yok bu konuda https://www.yedekparcabizde.com/sanziman-yagi-otomatik-atf-dextron-vii-1-lt-febi-31492172-31492173-183413-31240.html Halil ulv olması ve Ford şartnamesine uymasına dikkat edersen sıkıntı olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26Ock 26 comment_523748 10 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: https://www.yedekparcabizde.com/sanziman-yagi-otomatik-atf-dextron-vii-1-lt-febi-31492172-31492173-183413-31240.html Halil ulv olması ve Ford şartnamesine uymasına dikkat edersen sıkıntı olmaz. Tamam abi çok teşekkürler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın