May 16, 20233 yr comment_510055 Merhabalar. 2005 model C-Max Aracımın stop lamba tarafında kaportalık iş nedeni ile arka stop lamba söküldü iş bitiminde sorunsuz şekilde teslim aldım sanıyordum Lakin stop lambasını yerine takarken plastik uzun somunu aşağıya düşürmüşler ben görmedim. Aracı teslim alıp Elektirikçiye.patlak bir ampulu değiştirmek için gittim. Stop lambası sökülürken baktık alttakı uzun plastik somun yok yerine ufak somun sıkmışlar . O somunu sökerken elektirikçide onu düşürdü aşagıya. Şaka gibi Böyle sorun başına gelen oldumu? Düşen parçalar nereye gidiyor? Nasıl alınabilir Bagajdaki bakalitleri açtık orada yok. "Önem sırasına göre" 1. Sorum o düşen nesneler araç için (dolayısıyla biz içinde) tehlike oluştururmu herhangi bir olası kablo w.s zarar verirmi 2.ses w.s yaparmı 3. Düştüğü yeri bulamazsak piyasada bulunabilir mi? Report
May 17, 20233 yr comment_510072 1. Sorun oluşturmaz. 2. Ses yapar ama rahatsız edecek kadar yapmaz. Duymazsınız bile. 3. Piyasada bulunur. Bulunmasa bile uydurulur. Bir tornacı size aynı işlevi gören benzerini uygun fiyata yapar. Report