Yanıtlama zamanı: Mart 31, 201214 yıl comment_58820 Arkadaşlar uzun zamandır bu modifikasyonu yapmak istiyorum ama biri diyor arıza çıkarır biri çıkarmaz diyor bende dedim sitemizdeki arkadaşlarımız abilerimiz bize yardımcı olur.bu modifikasyonu yapsam yani collection aracıma tit-x mercekli far montajı yapsam direk taktığımız gibi yükseklik ayarı çalışır mı ? yani herhangi ekstradan bişey yapmam gerekiyormu yükseklik ayarının çalışması için yapan arkadaşlar varmı acaba ? şimdiden teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 201214 yıl comment_58908 Konu hakkında bilgim yok. Akşama doğru konu hakkında bilgi sahibi abilerim cevaplayacaklardır umarım. Mantıklı düşünürsek sanıyorum yükseklik ayarınız çalışmaz(farlarda otomatik yükseklik ayarı var fakat aracınızda manuel yükseklik ayarı var diye biliyorum); fakat farı birkaç küçük operasyon(içini açıp manuel yükseklik ayar motoru kullanarak) ile manuel yükseklik ayarı ile çalıştırabileceğinizi düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 201214 yıl Yazar comment_58924 teşekkür ederim hasan kardeşim sana bakalım birde arkadaşlarımız ve abilerimiz ne dicek duruma göre yapıcaz artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201214 yıl comment_59037 Bunu yukarı taşıyalım.. Geriye düşünce gören olmamış anlaşılan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201214 yıl comment_60076 Sadece far değişim ile çalışmaz, istediğiniz konum'a göre ayarlatırsınız mercekleri olur biter.Çok dert değil sizinki...Bana sorarsanız Eski konuları göz geçirmenizde fayda var Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201214 yıl Yazar comment_60158 peki çok teşekkür ederim bakmıştım eski konulara ama gözden kaçtı sanırım eğer aynı konu varsa konu silinilebilir k.bakmayın tekrar teşekkürler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın