Yanıtlama zamanı: Mart 27, 20233 yıl comment_508447 Beyler madem forumda birkaç yıllık boşluğumuz var, o arada büyüyen youtube kanalımdan yol kayıtları için ayrı bir başlık açayım. Pandemi'de başlayan yol kayıtları hobim gittikçe büyüdü, an itibariyle 530 yol kaydı oldu, yollar devam ettikçe kayıtların devamı gelecek. Araya Karavan maceralarımızdan videolar da koyuyorum. Kanal için: https://www.youtube.com/channel/UCpY3OCFUX_5T8tyozag0KQg En son kayıt: Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 20233 yıl comment_508544 Darlık barajı ile ilgili yol videosu ararken denk gelmiştim kanalınıza. O zamandan beri takipteyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 20233 yıl Yazar comment_508547 8 dakika önce, Ogün Özemre yazdı: Darlık barajı ile ilgili yol videosu ararken denk gelmiştim kanalınıza. O zamandan beri takipteyim. Favori bölgemdi. Offroad, yürüyüş, kamp her amaçla giderdim. Geçen sene Darlik tarafindan girişini kapatmışlar, avlak yapmışlar:( Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 20233 yıl comment_508557 3 saat önce, Burçin Denizalp yazdı: Favori bölgemdi. Offroad, yürüyüş, kamp her amaçla giderdim. Geçen sene Darlik tarafindan girişini kapatmışlar, avlak yapmışlar:( Benimde en sevdiğim yerdir darlık. Kamp için piknik için yürüyüş için çok giderdim. Karavanı aldıktan sonra kısmet olmadı ama hiç üzüldüm yolunu kapattıklarına. Mart 30, 20233 yıl Ogün Özemre tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 20233 yıl Yazar comment_508558 9 dakika önce, Ogün Özemre yazdı: Benimde en sevdiğim yerdir darlık. Kamp için piknik için yürüyül için çok giderdim. Karavanı aldıktan sonra kısmet olmadı ama hiç üzüldüm yolunu kapattıklarına. Kanala karavan icin o bölgeden Marin RV'den video koydum gitmediyseniz mutlaka tavsiye ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 20233 yıl comment_508559 6 dakika önce, Burçin Denizalp yazdı: Kanala karavan icin o bölgeden Marin RV'den video koydum gitmediyseniz mutlaka tavsiye ederim. Videonuzu izledim. Beğendik alanı yazın değerlendireceğiz. Haftasonu için tabi yer bulabilirsek.😁 Akçakese tarafında düzenli gittiğim bir koy var sessiz sakin orayı tercih ediyorum genelde. Çoğu zamanda esencelideyim. Esenceli 2nci evimiz gibi artık 😁 Mart 30, 20233 yıl Ogün Özemre tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 20233 yıl Yazar comment_508562 2 saat önce, Ogün Özemre yazdı: Videonuzu izledim. Beğendik alanı yazın değerlendireceğiz. Haftasonu için tabi yer bulabilirsek.😁 Akçakese tarafında düzenli gittiğim bir koy var sessiz sakin orayı tercih ediyorum genelde. Çoğu zamanda esencelideyim. Esenceli 2nci evimiz gibi artık 😁 Esenceli de çok güzel hakikaten, oralarda da dolanıp kayitlamistim:) bi google maps noktası varsa Esenceli'de önerebileceğiniz, kaydedeyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 20233 yıl comment_508566 5 saat önce, Burçin Denizalp yazdı: Esenceli de çok güzel hakikaten, oralarda da dolanıp kayitlamistim:) bi google maps noktası varsa Esenceli'de önerebileceğiniz, kaydedeyim. Tüm karavancılar ve kampçılar ağırlıklı olarak verdiğim koordinatta kamp yapıyorlar. Birkaç nokta daha var. Ama binek araç için pek uygun değil. 41° 2' 58.36" N , 29° 23' 10.05" E Yol tarifi yapacak olursak Esenceli camiini geçtikten sonra esenceli mezarlığına doğru ilerleyin. Mezarlığı sağınıza alın. Hafif rampa aşağı bir yol var o yoldan baraj kıyısına kadar inebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20233 yıl Yazar comment_508579 10 saat önce, Ogün Özemre yazdı: Tüm karavancılar ve kampçılar ağırlıklı olarak verdiğim koordinatta kamp yapıyorlar. Birkaç nokta daha var. Ama binek araç için pek uygun değil. 41° 2' 58.36" N , 29° 23' 10.05" E Yol tarifi yapacak olursak Esenceli camiini geçtikten sonra esenceli mezarlığına doğru ilerleyin. Mezarlığı sağınıza alın. Hafif rampa aşağı bir yol var o yoldan baraj kıyısına kadar inebilirsiniz. Buradan mı? Burası da kapatılmıştı Mart 2022'de. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20233 yıl comment_508581 6 dakika önce, Burçin Denizalp yazdı: Buradan mı? Burası da kapatılmıştı Mart 2022'de. Aynen o soldaki küçük kapıdan giriş yapıyoruz. Şu an açık sıkıntı yok. Yaza yasaklarla kapatılabilir. Enson 5 martta gittim ben açıktı. Hatta baraj kenarından çıkamadık gece çok yağmur yağınca çamurda çekmedi araba karavanı. Sağolsun oradaki balıkçı arkadaşlar yardım ettiler çıktık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20233 yıl Yazar comment_508598 Abiler bu videodaki Göbel'e dikkat. Bu kayıtta kasaba içine girmedim ama muazzam kokoreç var, bilginiz olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20233 yıl comment_508600 16 dakika önce, Burçin Denizalp yazdı: muazzam kokoreç var Göbel gizli bahçe et lokantası... Efsanedir, mutlaka uğranılması gerekir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20233 yıl Yazar comment_508601 3 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Göbel gizli bahçe et lokantası... Efsanedir, mutlaka uğranılması gerekir. Geçen oradaydım 🙂 çok iyi. Köy içinde Baykal restoran da var, daha bi salaş. Kahvehane üstü köy meyhanesi. O da iyiydi. Mart 31, 20233 yıl Burçin Denizalp tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 20233 yıl Yazar comment_508693 Bugünün kaydı Bandırma'dan. Kaydın devamında Tatlısu'ya gittik ama arkadaşın arabaya geçtiğimiz için kayıtlayamadım. Kapıdağ yarımadası ve Bandırma - Karacabey sahil hattı listemde. Umarım yakın bir zamanda keşfedeceğim oraları. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın