Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 20197 yıl comment_507756 Herkese merhabalar 2.0 motorlu 2001 model 161 binde focus 1 aracım var araç lpg si 7 ay once takildi araçta lpg deyken motordan acayip bi tıkırtı sesi geliyor ama debriyaja bastiğimda ses kesiliyor benzindeysen yine tıkırtı geliyor ama %75 daha az bi ses ben enjektörlerden süpheleniyorum kimisi diyorki yatak tan dir mildendir isin icinden çıkamadım 2.sorun Aracla hareket halinde 1 den 2 ye cekerken normak bi hizla bile şanzimandan vuruntu sesi geliyor sizce sebebi ve cözümü nedir yardimci olursaniz sevinirim Videosu asşagidaki linkte Buda benzindeki sesini gösteren videosu Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 20197 yıl comment_507784 tıkırtı sesini duyamadım videodan ama şanzımandan vuruntu sesi vites değiştirirken debriyajı bırakırken geliyorsa şanzıman alt takozu geldi ilk aklıma ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 20197 yıl Yazar comment_507802 Serkan abi özellikle 1 den 2 ye çekerken geliyor bu ses Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 20197 yıl comment_507813 2 saat önce, Furkan Sözen yazdı: Serkan abi özellikle 1 den 2 ye çekerken geliyor bu ses motor kulakları ve şanzuman takozlarını ve kulaklarını kontrol ettir ... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın