Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_58236 Aracimi yeni aldim fakat bir problem (problem olup olmadiğini tam bilmiyorum ) ghia aracimi kapattiğimda yol bilgisayari ekrani -kirmizi ekran açik kaliyor.herhangi bir şeyi açik birakmiş olduğumdan ötürü mü ? Yoksa normali mi bu ? Mart 29, 201214 yıl YkP CgTy tarafından düzenlendi Yazılar düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_58237 Yani tamamen büyük harf yazınca daha erken cevap vermiyoruz ama Lütfen kurallara uyalım özen gösterelim.. 11- Konu açarken ve/veya mesaj yazarken, konu başlığında(ilk harf hariç) ve/veya mesajın tamamında büyük harf kullanılmayacaktır. Mesajlarınızda Türkçe yazım kurallarına uyulmalıdır, genel kabul görmüş kısaltmalar dışında kısaltmalar kullanılmayacaktır. Konu başlığı; konunun içeriğini özetlemelidir. lütfen yardım, acemiyim, acil ve benzeri şekilde olmamalıdır.. Bu tür başlıklarla açılan konuların forumda açık kalmasına izin verilmeyecektir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_58238 Aracınızda hata yok, tam dakika bilmiyorum uzunca süre açık kalır sonra söner.. 15 dk belki 30 tam aklımda değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl Yazar comment_58240 kurallara uymama gibi bir niyetim yok.kusura bakmayın...dikkat edeceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58269 Aynen bir problem yok Benimde aklıma takılmıştı 10 dk kadar bekledim başında sönmedi. ÜşÜdÜm içeri girdim sonra gece aklıma geldi gittim baktım sönÜktÜ problem yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl Yazar comment_58404 Aynen bir problem yok Benimde aklıma takılmıştı 10 dk kadar bekledim başında sönmedi. üşüdüm içeri girdim sonra gece aklıma geldi gittim baktım sönüktü problem yok sağolun problem yokmuş Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın