Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20197 yıl comment_499015 Arkadaşlar merhaba, Focus 2.5 aracım var ve akşam kontrol ettiğimde ayak tarafında T10 ampul girişi mevcut taktım fakat yanmıyor sanırsam araştırdığıma göre bağlantısı yokmuş. bende gen modülünden çekmeyi düşündüm arkadaşların çoğu öyle yapmış ve iç tavan aydınlatmaya giden kabloyu da gen modülünden buldum ve resmi aşağıya ekledim fakat bu üç kablodan hangisine bağlantı yapmam lazım? Yapan arkadaşlar yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa bana çok sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 20197 yıl comment_501777 merhaba , bende aynı dertten muzdaribim , çözüm bulabildiniz mi konuya ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 20197 yıl Yazar comment_501811 5 saat önce, Cengiz Altunbulak yazdı: merhaba , bende aynı dertten muzdaribim , çözüm bulabildiniz mi konuya ? şu anlık bir işlem yapmadım hocam. öylece duruyor haftasonu bakacağım. çözersem sizede bildiririm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 20197 yıl comment_503581 Çözüm Bulabildiniz mi bende de aynı araç var ve t10 girişine led takmayı düşünüyordum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 20197 yıl Yazar comment_504256 Evet yaptım arkadaşlar. @Eşref R. @Cengiz Altunbulak Gen modülünde bulunan Mavi sokette Turuncu beyaz kabloları siyah sokette bulunan turuncu mavi kabloya paralel çektim. ve yine mavi sokette bulunan Siyah beyaz kabloları siyah sokette ki Siyah Sarı kabloya paralel çektim ve aydınlatmalar aktif oldu. Mavi soket Siyah Soket 2x Turuncu Beyaz > Turuncu Mavi 2x Siyah Beyaz > Siyah Sarı Kablolara paralel yapın. Mayıs 24, 20197 yıl Sergen A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 20197 yıl comment_508110 Merhaba arkadaşlar , Aracım 2011 model , 1.6 comfort , focus 2.5 kasa. Araç içi ayak aydınlatma için ampul yerleri mevcut fakat ampul takmama rağmen çalışmadı. Yardımcı olur musunuz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 20197 yıl comment_508113 25.05.2019 - 02:05 tarihinde, Sergen A. yazdı: Evet yaptım arkadaşlar. @Eşref R. @Cengiz Altunbulak Gen modülünde bulunan Mavi sokette Turuncu beyaz kabloları siyah sokette bulunan turuncu mavi kabloya paralel çektim. ve yine mavi sokette bulunan Siyah beyaz kabloları siyah sokette ki Siyah Sarı kabloya paralel çektim ve aydınlatmalar aktif oldu. Mavi soket Siyah Soket 2x Turuncu Beyaz > Turuncu Mavi 2x Siyah Beyaz > Siyah Sarı Kablolara paralel yapın. merhaba , öncelikle bilgi için teşekkür ederim , gen modülünden kablo çekmeden sigorta ile çalıştırabilir miyiz acaba , denediniz mi ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın