Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201214 yıl comment_56936 Sizden önceki sahip yaktırmış olabilir daha sonra halojenleri takıp size vermiştir..Hata kodu silen özel servis veya yetkili servis'e gidip baktırın Hmm anladım teşekkürler.Yani bir tek zenon takınca yanıyor lamba. Peki far sisteminde yanmayan bir lamba lambayı yaktırır mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201214 yıl comment_56939 Hmm anladım teşekkürler.Yani bir tek zenon takınca yanıyor lamba. Peki far sisteminde yanmayan bir lamba lambayı yaktırır mı? Voltajlarda oynama olduğundan dolayı sistem arıza olarak algılıyor..Hepsi yaktırabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 201214 yıl comment_58995 Voltajlarda oynama olduğundan dolayı sistem arıza olarak algılıyor..Hepsi yaktırabilir. Plaka ışığnın biriyanmıyormuş.Bugün farkettim ve hemen değiştirdim ama arza lambası yanmaya devam ediyor.Bende önceki sahip zenon hiç taktırmamış. Bu lamba söndürülebiliyor mu?Söndürüldükten sonra gerçekten bir problem olduğunda yanmama riski var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 201214 yıl comment_59002 Plaka ışığnın biriyanmıyormuş.Bugün farkettim ve hemen değiştirdim ama arza lambası yanmaya devam ediyor.Bende önceki sahip zenon hiç taktırmamış. Bu lamba söndürülebiliyor mu?Söndürüldükten sonra gerçekten bir problem olduğunda yanmama riski var mı? Biz söndüremeyiz yani kullanıcılar, Servis'e uğrayıp pc'ye bağlatıp sildireceksiniz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın