Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 20197 yıl comment_496615 2007 model focusum var ne zaman yakıt almaya gitsem pompa depodan atıyo mazot yere dokuluyor.yakıtı doldurmak için pompayı sürekli tutmak gerekiyor.bunun cözümü varmıdır neden kaynaklanır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 20197 yıl comment_496618 2015 focus benzinli benimki ilk başlarda aynısı oluyor du pompayı tam oturtmak lazım artık pompacılar alıştı başka istasyon a gidersem uyarıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 20197 yıl comment_496619 Bir saat önce, İsmail Kontbay yazdı: 2015 focus benzinli benimki ilk başlarda aynısı oluyor du pompayı tam oturtmak lazım artık pompacılar alıştı başka istasyon a gidersem uyarıyorum Focus Mk2 Mca ve sonrasında yakıt girişi farklı öncekiler farklı. Normalde eskileri daha da problemsiz atması lazım doğru şekilde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 20197 yıl Yazar comment_496652 usta depoya pislik birikmiştir dedi.bundan dolayı atarmı sürekli Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 20197 yıl comment_496653 5 dakika önce, EmreKesim yazdı: usta depoya pislik birikmiştir dedi.bundan dolayı atarmı sürekli Depodaki pislikle uzaktan yakından alakası yok bu olayın.Pompaların depoya oturması ve yakıtın doldurma hızı önemli.Aynı istasyonda pompanın birinde bu olay olurken diğerinde olmayabiliyor.Bunu farklı marka araçlarımda defalarca tecrübe ettim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın