Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Cd 6000 Ekranı İçin Yardım Lütfen.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Herkeze merhabalar .Resimde görmüş olduğunuz CD 6000 benim arabamda normal olarak çalışıyor fakat ekran göstergesi çalışmıyor yani sadece ekranında turuncu ışık var yazılar falan yok bi kaç kişiye sorduk işte kimisi dedi ki arkasında bi kablo çıkmıştır. kimiside ekran patlamıstır falan dediler sizce napmam lazım o ekranı deiştirmek için 250 tl istediler ayrıca. Yardımınız için teşekkürleeeeer şimdiden .

post-1747-0-63511300-1332411453.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Valla hocam banada öyle geldi ama bi sormak lazım diye düşündüm araç bu arada 2008 collection .

Ben bu ekranı mı deiştirmeliyim (önerebileceğiniz yer varsa) yoksa komple mi makinayı mı napıyım kararsız kaldım

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

aynen belki başına gelmiş olan birisi vardır falan soruyum dedim.

Yanıtlama zamanı:
Yanıtlama zamanı:

Eğer 250 liralık bir masrafı varsa, 500 'e felan titanium lardaki sony teyp bulup taktırabilirsiniz. Ankara'da çıkmacılarda felan bulursunuz sanırım. Sahibinden de ilanları vardı;

http://www.sahibinde...-78630622/detay

http://www.sahibinde...-69358088/detay

http://www.sahibinde...-73385392/detay

+1

hemde bahanesi olur.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Şöyle bi kablo çıkmıştır falan diye umut etmiştik ucuza kapatırız die de kısmet değilmiş :kıhkıh:

Aynen mantıklı bişey olabilir böyle boyutları aynı galıba dimi bunların

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle merhaba,uzun zamandır giremiyordum foruma,cd çalar ekranı konusunda şunları sÖyleyebilirim,ekranı besleyen entegre büyük ihtimalle yanık olabilir.250 TL ona para vermek yerine Yusuf un vermiş olduğu linklerdeki cihazlardan birini tercih edebilirsiniz.Yerine uyma konusunda sıkıntı yaşamazsınız,4 adet vidasını sÖküp sağ ve sol yanda bulunan tırnakları açarak teybi dışarı aldıktan sonra anten fişini ve konnektÖrü sÖkerek yeni almış olduğunuz cihaza takabilirsiniz.Aslında benim kullandığım cihazı şiddetle tavsiye ederim fakat ne kadar bütçe ayıracağınızı bilemiyorum.Kamosonic KS-F01 olarak nette aratırsanız inceleme şansınız olur.

Yanıtlama zamanı:

Bencede tamirle uğraşma direk sony çıkma al kod olayı nasıl olur bilmem ama sesten ve görüntüden çok memnun kalacağın kesin

Edit: hizmette sınır yok :)

http://www.jamessimpson.co.uk/ford-focus-mk2-5-2008-stereo-removal

Yusuf Y. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hocam kamasonic biraz fazla geldi galiba :kıhkıh:

Ama teşekkür ederim yorumun için .

Yusuf kardesımın dediği gibi en iyisi çıkma bitane sony ile değiştirmek

Yanıtlama zamanı:

bu titanyum teybini taktığımızda direksiyon kumandası çalışacak mı? bir de kod numarası falan nedir acaba bilen arkadaşlar....

Yanıtlama zamanı:

Direksiyon kumandası aynen çalışır. Akü başlığı yada teyp çıkarılıp takıldığında teyp kodunu girmeden teyp çalışmaz. Aracın orjinal teybinin kod numarası torpido kapağının iç kısmında yazar Focus 2 ve 2,5 larda. Aynı kod numarası yeni taktığınız teyp için geçerli olmaz sanırım. Fakat teybi aldığınız yer yada kişi kod numarasını verir size yada teybin arka kısmındada yazabilir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.