Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 20197 yıl comment_492593 Satılacak Ürün Hakkında Marka ve Model: Ford Focus Model Yılı: 2011 Donanım: far+yağmur sensörü cruze control,star stop vb. Kilometre: 148000 Motor Hacmi ve Gücü: 1.6 115 bg. Yakıt: dizel Vites: 6 Kasa Tipi: hb. Garanti: yok Diğer Detayları: aracın expertiz raporu var,puanı;4.6 , sadece hafif yağ kaçağı var,frenler hafif zayıf bunun dışında tam not. değişeni yok,isteyen arkadaşa arabam com daki ilan nosunu verebilirim.sağ arka kapıda lokal boya var. yaklaşık 2 aydır ilanda olan arabama bugüne kadar 3 kişi aradı,düşünün vatandaşın ekonomik durumuna ,yada acaba ben mi yüksek istiyorum?65000 tl istiyordum,dün 64000 tl ye düşürdüm,sizce fiatı nasıl? Araç Detaylarını Giriniz. Satış Hakkında Satış Yöntemi: Nakit İstenilen Karşılık: 63500 İletişim Bilgileri İsim Soyisim: Osman Akan Yaşadığı Şehir: Milas/Muğla İletişim Kanalları: tel:5063016771 Ürüne Ait Resimler javascript:; Bu kısımda ürüne ait resimleri koymalısınız.. --9 dakika sonra eklendi-- 6 dakika önce, Osman Akan yazdı: javascript Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın