Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20197 yıl comment_492050 MCA Focus Bi-xenon Farları olanlar acaba bu farlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Kısalar ve uzunları nasıl sizce? Selektör hızı sizi tatmin ediyor mu? Yağmurlu havalarda görüş kalitesi çok mu düşüyor acaba..Genel olarak yorumlarınız nelerdir? ? Ocak 3, 20197 yıl Samet VURAL tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 20197 yıl comment_492203 bence sellektör hızı hariç yağmurlu ve normal havalarda aydınlatma performansı otomatik uzun far vs gayet başarılı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20197 yıl Yazar comment_492668 Hocam yağmurlu havalarda bana pek iyi gelmedi. Yerden çok fazla yansıyor farın ışığı.. Kısalar da çok kısa bi menzili aydınlatıyor gibi geldi..Selektör hızına da keşke yapılabilecek bişey olsaydı:( --1 dakika sonra eklendi-- bizim mca bi xenon paketlerindeki orjinal far ampul marka modelini biliyor musunuz acaba hocam? daha iyi performans alabilmek adına soruyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20197 yıl comment_492669 Şimdi, Samet VURAL yazdı: Hocam yağmurlu havalarda bana pek iyi gelmedi. Yerden çok fazla yansıyor farın ışığı.. Kısalar da çok kısa bi menzili aydınlatıyor gibi geldi..Selektör hızına da keşke yapılabilecek bişey olsaydı:( bence gayet yeterli sellektör hızı için yapılacak şey balast ve ampul değişecek daha gelişmişleri mevcut ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20197 yıl Yazar comment_492670 ampülün marka modelini biliyor musunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20197 yıl comment_492671 6 dakika önce, Samet VURAL yazdı: ampülün marka modelini biliyor musunuz? osram ds 2 yanlış hatırlamıyorsam ... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın