Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2011 Ford Focus Collection

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba herkese 6 ay önce aldığım araçta ne gibi özellikler var bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.Aracım 1.6 benzinli collection modeli gizli özellikler var diyolar acaba benim aracımda ne gibi gizli özellikler var ? follow me ve araç kitliyken kumandadan kilidi açtığımda park lambalarının yanması gibi bir özellik var mı acaba çok sevdiğim bişey bu yoksa nasıl yaptırabilirim ? ve direksiyon seçenekleri yani modları benim arabamda mevcutmu benzinlilerde böyle bir özellik yokmu? lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

Follow me aracınızda mevcut.

Kumandadan kilidi açtığınızda park lambalarınız yanmaz.

Benzinli focuslarda direksiyon modları yok. Dizellerde var sadece.

Kemer ikazını kalıcı / geçici ipal etme seçenekleri var. Aklıma gelenler bunlar

Global cam açma ve kapama, Sadece sürücü kapısını açma gibi özellikler collectionlarda varmı yokmu emin değilim. Muhtemelen vardır.

Tüm özellikler ile ilgili formda konular mevcut :kıhkıh:

Kemer ikazını kalıcı / geçici ipal etme seçenekleri var. Aklıma gelenler bunlar

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

cevap verdiğiniz için teşekkürler peki ben denedim bu follow me özelliği olmadı tam olarak nasıl oluyor acaba ?

Yanıtlama zamanı:

Aracınızdan inerken. Sinyal kolunu kendinize doğru bir kez çekerseniz (sellektör yapar gibi) ön farlarınız yanacaktır

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yapıyorum fakat olmuyor :(((

Yanıtlama zamanı:

O zaman otosan collectionlardan o özelliğide kırpmış. :(

Collection yada trend kullanan diğer arkadaşlarda bi denerse otosanmı kırpmış arızamı var netleşmiş olur

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

evet gerçekten çok iyi olur şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlara ve sizede teşekkürler cevaplarınız için birde sitede bu gizli özellikler veya tüm özellikler bölümünü bulamadım ?

Yanıtlama zamanı:

kumandadan açarken açma tuşuna basılı tutarsanız tüm camlar açılır, kapatma tuşuna basılı tutarsanız tüm camlar kapanır mesela

Yanıtlama zamanı:

Benimde 2007 Trendde var Follow me. Ayrıca global cama açma ve kapamada mevcut. Muhtemelen bunlar collection dada vardır. Trendlerden artı olarak, alaşım jant, sis farı, hız sabitleyici, krom ön panjur vs. gibi ekstra donanımları var.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

cevap verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim ama ne kadar denediysem follow me olmuyor :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:

benim araçım 2011 collection fakat follow me özelliği bende de yok. ya da henüz ben bulamadım :(

Uğur Aras tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.