Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20187 yıl comment_488460 Merhaba arkadaslar bende ford focus 2006 ghia otomatik var. Akü değişimi sonrası teyp kod soruyor. Seri numarasını nerden bulabilirim torpido kapağına falan baktım yok. Yardımcı olursanız sevinirim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20187 yıl comment_488474 Araçta yoksa servise veya benzeri yere gitmeniz gerekiyor. Birçok konumuz mevcut detayları hakkında. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20187 yıl comment_488487 Teybi söktüğünüzde üstünde yada yanında modeli ve seri numarasının yazdığı etiket olması lazım.Bende bir ara vardı kod çözücü program.İnternette bu tür programlar mevcut.Teybin seri numarasını yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20187 yıl Yazar comment_488524 Tesekkürler seri numarayı bulamadım iki gündür bakmadığım yeri kalmadı buldugumda sizi rahatsız ederim tekrar ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20187 yıl comment_488528 Bu teyplerin kodları lisanslı ücretsiz programla çıkmıyor. Mk1'ler oluyor onunda konusu mevcut destek veriyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20187 yıl comment_488531 36 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Bu teyplerin kodları lisanslı ücretsiz programla çıkmıyor. Mk1'ler oluyor onunda konusu mevcut destek veriyoruz. 2006 model MK2 aracımın teyp kodunu kendim buldum bu programlarla zamanında.Ama ghia'lardaki sony teybinkini bulurmu bilmiyorum.Hatta programı bulabilirsem sitede paylaşırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20187 yıl comment_488532 Şimdi, Mehmet Çallı yazdı: 2006 model MK2 aracımın teyp kodunu kendim buldum bu programlarla zamanında.Ama ghia'lardaki sony teybinkini bulurmu bilmiyorum.Hatta programı bulabilirsem sitede paylaşırım. Süper. ? M serisi ile başlayanların oluyor. Focus 1-2 diye ayrım var mıydı aklımda değil. V ise seri numarası programı varsa bile şu an bulmak güç nette. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın