Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 20187 yıl comment_486511 Herkese merhabalar direkt konuya girmek istiyorum , 2010 model focus comfort aracımın sol arka kapı hoparlöründen sıfır ses geliyor,kablo kontrollerini yaptıktan sonra eğer hoparlör bozulmuşsa hangi değerde (watt rms anlamıyorum çok bunlardan) hoparlör satın almalıyım? Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 20197 yıl comment_499769 Benzer bir sorun bende de var benim aracım mk2.5 değil mk2 ama muhtemelen aynıdır. Sol arka kapıda ki mid oluyor galiba bas ve tizlerde cızırtı yapıyor bende DIY olarak kendim değiştirmeyi düşünüyorum henüz vaktim yok.. Buraya da başka arkadaşlar cevap yazarsa haberim olsun diye #rez olarak bırakayım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 20197 yıl comment_499770 24 dakika önce, M.Emre.S yazdı: Benzer bir sorun bende de var benim aracım mk2.5 değil mk2 ama muhtemelen aynıdır. Sol arka kapıda ki mid oluyor galiba bas ve tizlerde cızırtı yapıyor bende DIY olarak kendim değiştirmeyi düşünüyorum henüz vaktim yok.. Buraya da başka arkadaşlar cevap yazarsa haberim olsun diye #rez olarak bırakayım.. Her konuda sağdaki buton mevcut. Takip edip, bildirim seçeceğini işaretlemek yeterli. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın