Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 20188 yıl comment_479697 Merhaba degerli arkadaslar, Aracimi calistirinca birden ekrana sanziman arizali servise goturun yazdi. Bende goturdum. Servis bilgisayara bagladi ve halledildigini soyledi. Iki gun sonra tekrar ayni ariza yine ekrana dustu. Arac calisiyor, vitesler geciyor fakat yuksek devirden sonra geciyor. Vites gecislerinde herhangi bir vuruntu silkme falan da yok. Simdi bu isten anlayan arkadaslara sorum şu; 1. Araci bu hali ile gecici bir sure kullana bilir miyim? Cunku malum bayram haftasi servis kapali. Acilir acilir acilmaz hemen goturecegim.( Ayrica servisteki usta kullan defi!!) 2. Bu arizanin nedeni nedir? Cozum yolu nedir? Ve cok korkutucu buyuk bir maliyet midir? Bilgisi olan arkadaslar paylasirsa cok sevinirim. Saygilar. Tesekkurler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 20188 yıl comment_479701 Servisin dediğini referans almaktan başka çareniz yok gibi. Muhtemelen (öyle umalım) yazılım ile halledilir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 20188 yıl comment_479748 Garip bir tesadüf ki Bayram da benzer bir dertle muzdaripiz .arac P0606 ve P0884 arızaları verdi . şanzıman arızası servise götürün uyarısı var . Bunun için bir kaç ihtimal var gibi . Yani tüm ihtimalleri deneyen biri olarak son ihtimal ve en pahalısı TCM modülünü değiştirme ihtimaline kaldım sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 20188 yıl comment_479761 Çalışmasında bir sıkıntı yok ise yazılım ve bazı sensörlerden kaynaklanabilir diye düşünüyorum ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 20188 yıl comment_480109 NE yaptık ne ettikse kurtaramadık , TCM modülü değişti sorun kalmadı . Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın