Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 20188 yıl comment_479118 Tavanda küçük bir nokta var Güneş sigorta kaskom var auto King ile anlaşmaları var Mini onarım yaptırsam hasar kaydı olarak karşıma çıkarmı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 20188 yıl comment_479119 7 dakika önce, Hasan akgun yazdı: Tavanda küçük bir nokta var Güneş sigorta kaskom var auto King ile anlaşmaları var Mini onarım yaptırsam hasar kaydı olarak karşıma çıkarmı? Auto King e yaptırmayın derim... Mini onarım diyerek mahvettikleri pek çok araba gördüm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 20188 yıl comment_479123 sompo japan sigorta işliyor. diğer firmalar işlemiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 20188 yıl Yazar comment_479134 1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Auto King e yaptırmayın derim... Mini onarım diyerek mahvettikleri pek çok araba gördüm. Evet yorumlarda bende öyle okudum haklısınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 20188 yıl comment_479148 Otomatik MesajBu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Sigorta, Kasko, MTV, Ceza ve Muayene kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın