Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 20188 yıl Yazar comment_478291 31.07.2018 - 10:51 tarihinde, Serkan Karakoca yazdı: turbo hiç söküldümü acaba turbonun wasgate bölümünde vgt nin açılıp kapanmasını ayarlayan bir vida var eğer bu vidayla oynamışlarsa iş bilmez ustalar şakırdama ondanda yapar çok mm bir ayarı var çünkü ... Yok turbo hiç sökülmedi --1 dakika sonra eklendi-- 30.07.2018 - 23:02 tarihinde, Bülent Özdemir yazdı: Opet wurth hepsını denedıkden sonra gecmezse sizce dısardakı pompacı enjektorcuye gıtmekmı mantıklı yetkılı servısemı gıtmek mantıklı cok kararsız kalıyorum sabah ılk calısırken beyaz dumanda gelıyor aracdan enjektör sıkıntılı sanki Servis direk enjektör değişimi diyor veya anlaşmalı olduğu pompacıya enjektörleri gönderiyor. Onun için araştırın direk sağlam bir pompacıya kendiniz gidin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20188 yıl comment_479219 Şakırtı sesi çoğalmış ilk calıstırmada beyaz duman fazla olmaya baslamıstı. Niğdede ender olan Saglam bır tamirciye gıttım hem enjektorleri tamir tadilatını yaptırdı hemde dızel partikül filtresi rejenerasyonu işlemini yaptı aracın cekısı arttı ses kesildi inşallah sizlerde sağlam tamircilere rast gelirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 20188 yıl Yazar comment_480543 15.08.2018 - 12:57 tarihinde, Bülent Özdemir yazdı: Şakırtı sesi çoğalmış ilk calıstırmada beyaz duman fazla olmaya baslamıstı. Niğdede ender olan Saglam bır tamirciye gıttım hem enjektorleri tamir tadilatını yaptırdı hemde dızel partikül filtresi rejenerasyonu işlemini yaptı aracın cekısı arttı ses kesildi inşallah sizlerde sağlam tamircilere rast gelirsiniz Usta kim acaba nereye yaptırdı enjektörleri ben bu ses için karamandan oraya bile gelebilirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20187 yıl comment_485628 Bülent bey aynı problem bende de var gaza yüklenince sakırdama anlık tüketim artması ve sabah 20 saniye kadar beyaz duman sizin duman geçtimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 20187 yıl comment_485821 Maalesef tam gecmedi azaldı ama dpf tıkanıklıgından oldugu solenıyor sakırdama azaldı niğde de bu kadar yapılır dedıler sızlere tavsıyem sağlam enjektörcüye götürün ozellıkle buyuksehırlere goturun ve enjektorlerınız işin ehli olan kişilerce yapılsın Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 20187 yıl comment_486047 Ustamın tavsiyesi üzerine katkı maddesi koydum hemen etkisini belli etti duman nerdeyse kesildi şıkırdama da baya azaldı ve bu 50 km de kendisini gösterdi bir daha koydum şimdi inşallah bitince baslamaz geri Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 20197 yıl comment_499063 29.07.2018 - 20:10 tarihinde, Nafiz Savas yazdı: 2012 dizel 142000 focus aracımda ustaların tespitine göre enjektörlerde şıkırdama, enjektör işemesi var. Fakat bir pompacıya götürmedim. Pazartesi günü Bursa’da götürmeyi düşünüyorum. Ortlama yakıt verileri şu an 12 lt. uzerinde. Aracı kullanmamda sıkıntı olur mu? Fikri olan varsa paylaşırsanız sevinirim Uzun zaman oldu. Düğün, yakınlarımın rahatsızlığı, iş derken yeni geismeleri yazamadım. Bir çok ustayla görüştüm. Şıkırtılı çalışmayla ilgili sorunu ilettim. Boşuna gitme enjektör temizliğine dediler. Yakıtı shell’den alıyorum. 3 kez wurth katkı kullandım. Bundan daha iyi olmaz dediler ustalarımız. Ayrıca enjektör temizliği yapan başka bir usta “Ford eğer enjektörde işeme? olursa aracı çalıştırmana izin vermez” dedi. Şimdilik böyle kullanıyorum. Hepninize kolay gelsin. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın