Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20188 yıl comment_476805 Merhabalar! satılık,alınık ilanları gördüm,ama kiralık ilan göremedim,mümkünse yazlığı günlük&aylık kiraya verebiliriz.bu tür bir ilan konusunu nerede açmamız gerek,teşekkürler. Not:yazlık;Yavansu mh.Kuşadası'nda olimpik havuzu var, detaylarını müsade edildiği yerde açıklarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20188 yıl comment_476809 Aynı yerde açabilirsiniz. Başlığın değişmesi yeterli. --35 dakika sonra eklendi-- @Osman Akan merhaba, satılık bölümünde kurallara uygun konu ve uygun başlık ile demek istemiştim ? Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20188 yıl comment_476831 4 saat önce, Osman Akan yazdı: Merhabalar! satılık,alınık ilanları gördüm,ama kiralık ilan göremedim,mümkünse yazlığı günlük&aylık kiraya verebiliriz.bu tür bir ilan konusunu nerede açmamız gerek,teşekkürler. Not:yazlık;Yavansu mh.Kuşadası'nda olimpik havuzu var, detaylarını müsade edildiği yerde açıklarım. Yukarda ilettiğim mesaja dikkat ederseniz sevinirim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın