Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 20188 yıl comment_476655 2010 1.6 benzinli focus debriyaj yukarda kavrıyor cok az kalkista sallama var. Hangi marka debriyaj önerirsiniz. Luk, valeo, sacks. Bilyalaridami ayni marka. Volant kimisi degismeli diyor kimisi gerek yok diyor anlamadim Arac 155 binde daha. Yorum bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 20188 yıl comment_476671 Otomatik MesajBu konu, Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Bakım - Servis & Yedek Parça kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 20188 yıl comment_476701 ben sacks marka ile değiştirdim. bakım yapmaya yetkili özel servis bunu kullandı. ben volant dişlisini 62 binde değiştirdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 20188 yıl comment_476726 23 saat önce, Devran D yazdı: kimisi degismeli diyor kimisi gerek yok diyor anlamadim güvenilir bir yere gidin ve ustanın görüşüne bırakın derim bu kısımlar açılınca daha iyi belli olur değişip değişmeyeceği. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20188 yıl comment_476810 Ben olsaydım şanzıman olayına girmişken volantıda değiştirirdim Belli bir süre volant da ömrünü tamamlarsa yine bir sürü işçilik parası verme riski var. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın