Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 20188 yıl comment_476279 2015 1.6 115 hp 47000 km tdci style aracimda vites gecislerinden sonra anlik duman atma oluyor. Bu gun egsozun icine baktim kurum var parmagima bulsti. Bundan once 2016 corier kullandim boyle bi durumla karsilasmadim hic. Bu durum normalmi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20188 yıl comment_476301 9 saat önce, Salih B yazdı: 2015 1.6 115 hp 47000 km tdci style aracimda vites gecislerinden sonra anlik duman atma oluyor. Bu gun egsozun icine baktim kurum var parmagima bulsti. Bundan once 2016 corier kullandim boyle bi durumla karsilasmadim hic. Bu durum normalmi. Merhaba intercooler hortumu delinmiş olabilir kontrol ettirmenizde fayda var Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20188 yıl comment_476348 Vites geçişlerinde anlık atması normal.Fazlaca şehiriçi kullanılıyorsa bir çevre yolunda 3 yada 4. viteste sabit 3 bin devirde 15 dakika kadar kullanırsanız ara ara duman atma kesilecektir.Aynı şikayetten servise gittiğimde ve forumda araştırdığım kadar ile cevabı bu şekilde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20188 yıl Yazar comment_476360 Devirinde kullanmaya dikkat ederim.isininana kadar 2000 devir gecmem Ara ara otoyolda 3000 devor asgi dusmeden gittim .stop etmeden once en az 30sn beklerim .ayni istasyondan dizel ailrim . Intercoller hortumuna bakıyım ama delik veya yirtilma olsa arac cekisten dusmezmi. Arcin cekisinde hic bir problem yok. --1 dakika sonra eklendi-- Anil bey serviste bu dediklerinizden bahsedip. baska bir islem yaptirdinizmi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 20188 yıl comment_476375 9 saat önce, Salih B yazdı: Devirinde kullanmaya dikkat ederim.isininana kadar 2000 devir gecmem Ara ara otoyolda 3000 devor asgi dusmeden gittim .stop etmeden once en az 30sn beklerim .ayni istasyondan dizel ailrim . Intercoller hortumuna bakıyım ama delik veya yirtilma olsa arac cekisten dusmezmi. Arcin cekisinde hic bir problem yok. --1 dakika sonra eklendi-- Anil bey serviste bu dediklerinizden bahsedip. baska bir islem yaptirdinizmi. Herhangi bir işlem yaptırmadım,cihaza bağladılar ve araç herhangi bir arıza veriyormu diye baktılar. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın