Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl comment_52225 arkadaşlar bir kaç gündür cd çalar ekranında phone yazısı çıkıyor sesi kapatıyor ve sonra tekrar gelip gelip gidiyor,bunu hem cd hem de radyoda gerçekleştiriyor,araç trend nasıl çözmem gerektiğiyle ilgili bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl comment_52247 O tuşlar sadece sesi kısma görevi görüyor teyp içinde tel modülü yok...Yani pasif o tuşlar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl Yazar comment_52259 o zaman bu problem yazılımsal bir sorun olabilir sonuçta kendi kendine yapıyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl comment_52260 Yada o tuşta bir temas durumu var. Basmasanızda kendi kendine basılıyor içine pislik girmiş olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl Yazar comment_52264 Merhabalar formdaki tüm arkadaşlarımı saygı ve sevgi ile selamlıyorum.Benim çözemediğim cd çalarımda bir problemim var.F2 aracımın cd si ikide bir Phone diye bir yazı çıkıyor ve sesi tamamen kesiyor.Radyo cd hiçbiri çalışmıyor.Zaman zaman geliyor gidiyor,bazende hiç olmuyor.Bunun pratik bir çözümünü bilen varmı acaba, teşekkür ederim. Herkese selam,phone problemimizi sonunda çözdük.Faydalı olabilir diye paylaşmak istedim.Sorunu konunun uzmanı arkadaşımıza ilettim oda cihazı söktü,içinden telefon hattı üzerinde t47 numaralı smd bir transistörün arızalı olduğunu tespit edip onu söktü.Bu transistör cihazın dışındaki giriş soketlerinde phone bağlantısını kartın üzerindeki işlemci entegreye iletiyor. Arkadaşlar şimdi araştırırken böyle bir bilgi edindim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl comment_77562 herkese selamlar peki bu cd çalar/teyp kendi orginal donanımından telefon modülü entegre edilerek bu telefon - bluetooht ve dolayısıyla teyp üzerindeki butonlar aktif hale getirilemiyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl comment_77566 herkese selamlar peki bu cd çalar/teyp kendi orginal donanımından telefon modülü entegre edilerek bu telefon - bluetooht ve dolayısıyla teyp üzerindeki butonlar aktif hale getirilemiyor mu? Orjinal modül'ü bulursanız neden olmasın ? diye düşünüyorum.. Yapanı gördüm mü ? hayır Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl comment_77574 parça koduyla ilgi bilginiz varmı acaba; parçanın kodunu bulabilirsek internet üzerinden ulaşmamız çok zor olmaz, ingiltere kaynaklı bazı web siteleri ford orginal parçalarını net üzerinden satıyor. ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl comment_77580 parça koduyla ilgi bilginiz varmı acaba; parçanın kodunu bulabilirsek internet üzerinden ulaşmamız çok zor olmaz, ingiltere kaynaklı bazı web siteleri ford orginal parçalarını net üzerinden satıyor. ? Bilgim yok, fakat direk bu sözcüklerle de bulmak zor olmaz.. mk II 2008-2011 diye aratın Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın