Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20188 yıl comment_471984 Merhaba arkadaşlar. Aracımı Bu ay içerisinde muayeneye sokacağım için servise muayene bakımı için bıraktım. Kışlık lastikleri söktürürken Direksiyon kutusundan gres yağına benzer bir yağ kaçağı olduğunu fark ettim. Servise bu sabah bıraktım sorunları söyledim. Akşam üzeri masrafın 18 Bin tl olduğunu söylediler. İstanbul içinde Direksiyon kutusu ile ilgili sorun yaşayıp sanayide bildiği bir ustası olan var mıdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20188 yıl comment_471986 Anadolu yakasında özel servis tavsiye edebilirim, Herford servisten @Nihat Sarpaşan beye ulaşırsanız yardımcı olacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20188 yıl comment_471989 Evet çağdaş bey size yardımcı olabilirim servisimize gelin bi komtrol edelim sorun neymiş çözüm bulalım. Haziran 1, 20188 yıl Yakup Çağatay tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20188 yıl Yazar comment_471991 @Nihat Sarpaşan İletişim bilgilerini özel mesaj ile iletirseniz müsait bir zamanda araç ile gelelim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20188 yıl comment_471992 Sitenin kuralları dahilinde mesajları düzenledim. Lütfen dikkat ediniz. Teşekkürler ? Üyelerimizin kabul ettiği kurallar için: https://www.focusclubtr.com/guidelines/ Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın