Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20188 yıl comment_471948 Herkese merhaba iyi forumlar malum site üzerinden id63 çipli bu anahtarı aldım. Şimdi merak ettiğim konu Elm kablosu elimde var gizli özellikleri açmak için almıştım özellik açtığımız foCCCus programından bu anahtarı kodlamamız mümkün olur mu? Bildiğiniz gibi programdan anahtarın cam açma özelliklerini süresini falan ayarlayabiliyoruz acaba kodlama da işe yarar mı yarar ise hangi menüden ne yapmalıyım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20188 yıl comment_472304 Bildiğim kadarıyla focccus ile anahtar kodlayamazsın.Anahtarcıların kullandığı ayrı bir cihaz var.Aracın immobilizeri ile anahtarın çipini eşleştiren. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 20188 yıl Yazar comment_472480 Teşekkür ederim hocam anahtarcı ile çözeceğim artık işi. Bu arada anahtar alacak olan arkadaşlar okursa 80bit çip olmasına dikkat etsinler ayrıyeten anahtarcılarada dikkat etsinler zira kendileri anahtar elinizde gidince çok bozuluyorlar bugün biriyle tartıştım bu konuda Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 20188 yıl comment_472492 Bozulurlar tabi.50 liralık anahtarı 300-400 liraya yapıyorlar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın