Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201214 yıl comment_52014 sorma Tolga..bogazım kötü oldu..nasıl anlatamam pis herif ya..git ne yiyosan yi nerden bulucam şimdi..heyallahım...bu saatte çıkıp midye almaya gidiyom desem evdekinler yarın beni psikolojik teste gönderirler zaten canım sıkkın tamam bubam-kocam tam oldu derler ya.... :) Neden desinler abi Midyenin saati bu saat İstanbulda olaydın kaçırırdık seni Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201214 yıl comment_52015 yağmur var dışarıda nasıl dideyim ki...ben şimdi.....arabam yokki...yazık bana.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201214 yıl comment_52016 O da birşey mi??! Ben şimdi bekar olsam (meclis hanımgilköy de olsa) sizin de bekar olduğunuzu bilsem, yolda da radar vb olmasa o yol bana en fazla 1.5 saat. Midye felan kalmazdı sanırım gittiğimiz yerde! Şöyle bir düşündüm de kaderime razı olmak daha mı kolay ne!?! Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201214 yıl comment_52017 samet zaten dellenmüş durumda bide bunları görücek...iyice ayar olucak.hieytttttttttt lennnnnnn başlamıyım midyenize istidiryenize diye..vala yaparmı yapar civan deliganluuuuuuu....ooo Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201214 yıl comment_52018 O da birşey mi??! Ben şimdi bekar olsam (meclis hanımgilköy de olsa) sizin de bekar olduğunuzu bilsem, yolda da radar vb olmasa o yol bana en fazla 1.5 saat. Midye felan kalmazdı sanırım gittiğimiz yerde! Şöyle bir düşündüm de kaderime razı olmak daha mı kolay ne!?! senin hayatın artık hayal ettiklerinin sadece düşünce balonu olarak kalmasıyla gecicek...patt..diye duyduğun ses ise gerçeğin o balonu patlatma sesiydi...hahahaha.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201214 yıl comment_52019 Midyeyi ağzına atarken damlayan limonun damağa yayılışı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201214 yıl comment_52020 offfff dayanmıycam limon kesip yiycem..pilav varmı evde üzerine eksem baharat döküp fakemidye.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201214 yıl comment_52023 aradım salladım bir iki 75 tane actırmışlar 25 daha söylemişler...........tolga...........yarın gitcem yiycem hemen....yoksa şişer biyerim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201214 yıl comment_52027 Ula vicdansızlara da bak, bizsiz nasıl öyle yüz tane ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201214 yıl comment_52030 a-aboo... şimdi okuduğum bir habere göre midyede yüksek oranda kurşun çıkıyormuş, algıda zayıflık ve iktidarsızlığa neden oluyormuş!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201214 yıl comment_52031 algı kötüde digeri işe yarar biraz duruluruz.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın