Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 20188 yıl comment_467067 Merhaba, muhtemelen bu haftasonu vaktim olmayacak baktırmak için, bu yüzden merakımdan danışmak istedim. kasislerde arka sağ teker tarafından mazgal veya rögar kapağından geçmiş gibi bir ses geliyor. gözle kontrolde her şey normal görünüyor. fikriniz var mı acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 20188 yıl comment_467086 Merhaba, aynı sorunu bende 2 aydır yaşıyorum. Genellikle arabayı babam kullanıyor, arkada bulunan kriko ses yapıyor diyor fakat deneme fırsatımız olmadı. Bende takipteyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 20188 yıl Yazar comment_467397 Bariz olarak sağ taraftan geldiği için kriko sesi olduğunu sanmıyorum ama kontrol edeyim bagajda hareket eden bir şey var mı diye. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 20188 yıl Yazar Solution comment_469147 Benim sorunum çözüldü, arka balata değiştirmiştim. Usta tam açıklamadı mırın kırın etti ama ya yanlış balata taktılar ya da tam takamadılar o dönemde. balatayı değiştirdi. eskisi ile ölçtü vs. şu an ses yok. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın