Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 20188 yıl comment_458739 öncelikle merhaba. geçtiğimiz günlerde aracım park halindeyken, yoldan geçen araç aynamı kırdı. az önce hasar tutanağına baktığımda yüzde 100 kusuru karşı taraf almış. benim aracıma ayna değiştiği için tramer kaydı yazılmış mıdır Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 20188 yıl Yazar comment_458752 Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: Tramer kaydı onarım gören araca yazılır. ayna serviste karşı tarafın sigortasından değişti Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 20188 yıl comment_458753 Şimdi, Arda G yazdı: ayna serviste karşı tarafın sigortasından değişti İşleyiş böyle zaten. Kusurlu tarafın sigortası karşılar fakat kayıt hasar gören araca yazılır. Zira dediğim gibi sonuçta o araç işlem görüyor. Eğer karşı tarafta hasar varsa ve kendi kaskosundan yaptırırsa o araçtaki hasar bedeli de onda çıkar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 20188 yıl comment_458755 7 dakika önce, Arda G yazdı: ayna serviste karşı tarafın sigortasından değişti Hasar size yazılacak sizin kafanızı karıştıran ikinci el ilan sitelerindeki üçkağıtçıların yazdığı şu açıklama “arabada 30 bin hasar kaydı vardır karşı tarafın hasarı bana yazılmıştır” gibisinden açıklamalar halbuki böyle bir durum yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20188 yıl comment_458782 8 saat önce, Adem Kazıl yazdı: Hasar size yazılacak sizin kafanızı karıştıran ikinci el ilan sitelerindeki üçkağıtçıların yazdığı şu açıklama “arabada 30 bin hasar kaydı vardır karşı tarafın hasarı bana yazılmıştır” gibisinden açıklamalar halbuki böyle bir durum yok. peki tutar olmayan hasar kayıtları nasıl oluyor ? aracı almadan önce sorguladım 4 tane hasar kaydı var tutar yazmıyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20188 yıl comment_458799 Bir saat önce, Menderes Urun yazdı: peki tutar olmayan hasar kayıtları nasıl oluyor ? aracı almadan önce sorguladım 4 tane hasar kaydı var tutar yazmıyor... Hasarsızlık kaydını bozmayan mini onarımlar olabilir birde sizin araba başka bir arabaya zarar vermiştir tutanak tutulmuştur ama sizin arabada tamir edikecek bir durum yoktur ama tramere işlenmiştir şuda olabilir plakadan sorguladıysanız plaka çıkma plaka takılmış ise önceki plakanın sahibinin hasarlarıda olabilir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın