Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 20188 yıl comment_456790 lastik basınç sensörü algılanmadı diye uyarı alıyorum. kendim alsam lastikçiler takabilir mi yoksa serviste mi taktırayım lastikçiler sökerken kırıyorsa takarken düzgün takabilirler mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 20188 yıl comment_456800 Otomatik MesajBu konu, Teknik ve Faydalı Bilgiler > Otomobiller Hakkında > Elektronik Sistemleri kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 20188 yıl comment_456837 Lastikçiye hiç bulaşmayın serviste taktırın hem garantili olmuş olur hemde kafanız rahat olur. Ayrıca sensörün araca tanıtılması gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20188 yıl comment_457089 4 dakika önce, Ali Gök yazdı: teşekkür ederim Geçen ay kışlıkları takarken 4 janta da sensör taktık, ikisini ben taktım ikisini de lastikçi arkadaş taktı ? İşi bilen lastikçi kolaylıkla takar. Benim aracımda 17’ yazlıklarda zaten sensör olduğu için 16’ kışlıklara takınca otomatik tanıdı... Yani tanıtılması gibi bir durum yok... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20188 yıl comment_457095 Bende lastikçide kışlık taktırdım sensörün birini kırmış 1 ay sonra arıza verdi gidip kırmışsın desem itiraz edecek kabul etmeyecek servisten yenisini aldık mecburen. 3 kuruş kar edelim derken 5 kuruş zarara girdik. Tanıtma konusunda sanki bir yerde okumuştum lastik değişince tanıtmak gerekiyo diye o yüzden söyledim sen daha iyi bilirsin tabi Gürkan abi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20188 yıl comment_457097 1 dakika önce, Ercan Çelik yazdı: Tanıtma konusunda sanki bir yerde okumuştum lastik değişince tanıtmak gerekiyo diye Sensör olmayan bir araca sensör takıp elm ile deflection detection system olan sekmeyi tpsm ile değiştirdiğimizde ilk çalışmada lastik basınç sensör hatası verdi, tanıtmak gerek deyip servisin yolunu tuttuk ancak bir kaç km sürüş sonrası otomatik olarak algıladı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 20188 yıl comment_479911 Öncelikle iyi günler arkadaşlar. Konu daha önce burada açıldığı için bende bir sorunumdan bahsetmek istedim. Otoyolda 110 ve üzeri süratler de 80-90 km gittikten sonra lastik basınç sensörü algılanamadı hatası almaktayım. Biraz durup sonra hareket edince uyarı sona ermekte. Aşırı sıcaklara bağlamama rağmen bunun nedeni ne olabilir sizlere danışmak istedim. Kısa mesafe sürüşlerde ve şehir içi sürüşlerde herhangi bir sorun yok. Servise gitmeye gerek var mıdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 20188 yıl comment_479914 32 dakika önce, Mustafa.Akyol yazdı: Öncelikle iyi günler arkadaşlar. Konu daha önce burada açıldığı için bende bir sorunumdan bahsetmek istedim. Otoyolda 110 ve üzeri süratler de 80-90 km gittikten sonra lastik basınç sensörü algılanamadı hatası almaktayım. Biraz durup sonra hareket edince uyarı sona ermekte. Aşırı sıcaklara bağlamama rağmen bunun nedeni ne olabilir sizlere danışmak istedim. Kısa mesafe sürüşlerde ve şehir içi sürüşlerde herhangi bir sorun yok. Servise gitmeye gerek var mıdır. Sert bir çukura girdiniz mi yakın zamanda? Jantlardan birinde yamukluk olmuş olabilir mi? Bu gibi durumlarda yapabiliyor, kontrol etmekte fayda var... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 20188 yıl comment_479915 sert bir çukura girdiğimi hatırlamıyorum ama jantlarda yamukluk olsa her koşulda ve zaman da hatayı sürekli verir diye diye düşünüyorum, yanlışta yorumluyor olabilirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 20188 yıl comment_479919 29 dakika önce, Mustafa.Akyol yazdı: sert bir çukura girdiğimi hatırlamıyorum ama jantlarda yamukluk olsa her koşulda ve zaman da hatayı sürekli verir diye diye düşünüyorum, yanlışta yorumluyor olabilirim Şehiriçi kullanımda yüksek süratlere çıkmadığınız için hata vermiyor olabilir, yüksek süratte dönüş çapı dengesizliği daha bariz ortaya çıkıyor. Daha önce başıma geldi ordan biliyorum, sağ arka jantta çok az bir yamukluk nedeniyle şehiriçi uyarı vermeyen sistem otoyol kullanımında 100 km/h üzerinde 25 km sürüş sonrası hata veriyordu. Sizin sorununuz budur diyemem ama ihtimal dahilinde olabilir... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın