Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 20188 yıl comment_455032 arkadaşlar merhaba. aracım 2011 collection ve brc marka lpg mevcut. araca benzin alıp lpg ile yola devam ettiğim sırada geçenlerde farkettim ekranda kaç km kaldığını uyaran benzin depo işareti çıkmakta ve sürekli orda 30 km -25 km vs şeklinde düşmekte fakat ben bu sırada aracı lpg ile kullanmaktayım. ama benzin göstergesinde ibrede herhangi bir hareket ( aşağı doğru ) gözükmemekte . nedeni ne olabilir ? bir kaç kere lpg kapattım sürdüm tekrar açtım fakat değişen bir durum olmadı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 20188 yıl comment_455049 Lpg ile kullansanız da yeni LPG sistemleri, çeşitli durumlarda benzine geçebiliyor. Yanlış anlamadıysam bu şekilde yanıtlamak mümkün. Aksi hata görüyorsanız servisinize danışın mutlaka. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 20188 yıl comment_455109 aracın kalan menzili benzin deposunun doluluğu ve sizin yol bilgisayarındaki ortalama tüketiminize göre hesaplanır. siz lpg de kullansanızda yol bilgisyarı benzin ile gidiyormuşsunuz farz eder ve ona göre hesap eder. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 20188 yıl Yazar comment_455110 7 dakika önce, Olcay Sert yazdı: aracın kalan menzili benzin deposunun doluluğu ve sizin yol bilgisayarındaki ortalama tüketiminize göre hesaplanır. siz lpg de kullansanızda yol bilgisyarı benzin ile gidiyormuşsunuz farz eder ve ona göre hesap eder. teşekkür ederim --2 dakika sonra eklendi-- 14 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Lpg ile kullansanız da yeni LPG sistemleri, çeşitli durumlarda benzine geçebiliyor. Yanlış anlamadıysam bu şekilde yanıtlamak mümkün. Aksi hata görüyorsanız servisinize danışın mutlaka. işi garanti altına almak adına servise bi danışayım ben genede haklısınız. tşk. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın