Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Sensör Değişimi Sonrası Yakıt Sarfiyatı


Ahmet Oktay

Soru

Bu soruda 3 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

motor arıza ışığı yanıyordu, servis önce birinci sonra ikinci sensörün değişmesini teklif etti, değişim sonrası motor ışığı söndü. değişim (22-10-2017) öncesi yakıt tüketimi 8,6 lt iken şuan yakıt tüketimi 14 lt bu durumda sorun nerede olabilir, servisle görüştüm hava şartlarından etkilenebilir dendi test için kış şartlarının geçmesi lazım dediler. sabah işe giderken akşam eve dönerken aracı kullanıyorum toplam 6 - 7 km sabah+akşam bu durumda bu kullanım ile tüketim soğuk motordan kaynaklı bu kadar artış olurmu. bilgisi tecrübesi olanlardan paylaşmalarını rica ederim. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Soğuk motordan kaynaklı yakıt sarfiyatı dizel araçlarda bile bir iki litreyi geçmemesi lazım.Ki sizin aracınız benzinli sanırım.Benzinli araçlar dizel araçlara göre soğuktan daha az etkilenirler.Siz neredeyse iki katı yakıt sarfiyatından bahsediyorsunuz.Kesinlikle bir anormallik var.Sensörleri değiştiren servise baskı uygulayın bir problem olduğuna dair.Hatta aracınız garantili ise başka servise gidin.Çünkü test için kış şartlarının geçmesi lazım diye bir bahane olamaz.Kışın motorla ilgili parçalarda değişim sonrasında hava soğuk diye test işini bahara mı bırakacaklar? :angry:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.