Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 20178 yıl comment_450940 merhaba lpg li bir focus um var sorunum şu bu gün shell den 25tl lık lpg aldım 3,14 den 7,96lt geldi toplam 200km yol yapmadım yolda giderken otmeye başladı ve ışık yanıp sondu fakat sorun şu park edip belli bir süre sonra tekradan ne kadar alınmış ıse dolu gosterıyor ve belli bir mesafe yıne götürüyor anlamadım bir arızası mı var acaba lpg markası atıker Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 20178 yıl comment_450948 herhangi bir lpg servisinden göstergeyi ya da tank müşürünü değiştirirseniz sorununuz çözülecektir. Fazla pahalı bir şey değil. max 50tl. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 20178 yıl Yazar comment_450955 tank üzerindeki sensörü yeni değiştim fakat bozuldu mu ozaman ywni dolum yaptım yapanda sıkıntı yok ses ıkaz etsede bellı bir süre kapalı kaldıktan sonra kontak yeniden dollu gösterip belli bir süre devam ediyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 20178 yıl comment_450957 LPG tankları-şamandraları ve hatta göstergeleriyle ilgili çok şikayet duydum, öyleki garantiden değiştirdikleri halde düzelmeyen çok arkadaşım var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 20178 yıl Yazar comment_450959 hepsi bir anda yerınde guzel olmuyor anlaşılan sorun bır yerlerdem cıkıyor malesef Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın