Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 20178 yıl comment_443295 Merhaba arkadaşlar benzer konu açılmıştır daha önce ama göz attım dek gelmedi. Makyajlı 2015 kasa focusların direksiyonu sadece elektrikli mi hidrolik ve elektrikli mi. Serviste bi ara mubabbette elektrik destekli hidrolik dediler. Sadece elektrikli değil dedi. Neden dediğimde sadece elektrikli olanlarda direksiyon kitlendiğinde hiç dönmez Fiatta böyle dedi sorun oldu filan dedi. elektrikli ilk onlarda vardı dedi. O yüzden Fordda sadece elektrik değil hidrolik desteği de var. direksiyonda sorun olsa zor da olsa sağa sola döner kaza yaptırmaz direksiyon dedi. İşkembeden salladı mı yoksa doğru mu ? Bu konu hakkında bilgi yorumlarınızı merak ediyorum. ? Tşk. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 20178 yıl Solution comment_443298 Electronic Power Assisted Steering (EPAS) hepsi, 1.6 ti-vct Powershift hariç. Burada diğerleri de mevcut. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 20188 yıl comment_456905 16.10.2017 - 11:21 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Electronic Power Assisted Steering (EPAS) hepsi, 1.6 ti-vct Powershift hariç. Burada diğerleri de mevcut. Merhaba yakup bey, neden bu sekilde olduğu hakkinda bilginiz var mi? Benim aracım 1.6 ti-vct pws 2017 model. Merak ettim digerlerinde olup da benimkinde neden olmayışını. Teknik olarak bir aciklamasi vardir elbet Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 20188 yıl comment_456908 2 dakika önce, Fatih Pal. yazdı: Merhaba yakup bey, neden bu sekilde olduğu hakkinda bilginiz var mi? Benim aracım 1.6 ti-vct pws 2017 model. Merak ettim digerlerinde olup da benimkinde neden olmayışını. Teknik olarak bir aciklamasi vardir elbet Ford'un açıkladığı bir neden yok, şahsen maaliyet olabilir çünkü bu kombinasyon sadece belli başlı (az) ülkelere gitti. Ayrıca yerinizde olsam sevinirdim Onlar daha iyi bazı konularda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 20188 yıl comment_456912 7 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Ford'un açıkladığı bir neden yok, şahsen maaliyet olabilir çünkü bu kombinasyon sadece belli başlı (az) ülkelere gitti. Ayrıca yerinizde olsam sevinirdim Onlar daha iyi bazı konularda. Evet maliyet olabilir büyük ihtimalle. Bazi konularda iyi hissi kuvvetli vs fakat park ederken ya da şehiriçi manevra yaparken beni yordugu oluyor. ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın