Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Ara Ara Beliren Direksiyon Desteği Arızası


Ali Mert Erdoğan

Önerilen Mesajlar

Öncelikle herkese merhabalar, focus ailesine yeni katıldım. Yakın zamanda ailemiz için ikinci el Focus 3 aldık. Şu zamana kadar bir tek bu sorunu yaşadım. Birkaç defa başıma geldi bu olay genelde park yerinden cıkınca hata veriyor ve direksiyon kazık gibi oluyor. Stop edip çalıştırınca gidiyor. Daha önce forumlarda yaşayan olmuş. Kimisi garantiden direksiyon kutusunu degiştirmiş, kimisi bir daha yaşamamış veya kafaya takmamış. Ben de ilk olarak servise gösterdim. Klasik, direksiyon kutusu değişecek deyip başlarından savdılar. Ben de eski aracımızın ustasının yolunu tuttum. Bana elektrikli aksamlardan pek anlamadığını ama sorunun parktan çıkarken olması direksiyonun sonuna kadar döndürülmesinden kaynaklanabilecegini söyledi. Benim düşüncem de direksiyonun elektrikli aksamı, direksiyon sona kadar çevirilince başka organlara temas edip oynuyor ve koruma amacıyla kendini kapatıyor. Kontağı kapatıp açınca da eski haline dönüyor. Böyle birşeyin olma olasılığı varmıdır?

 

Açıkçası daha önce 96 model Şahinimiz vardı hiç masraf çıkarmadı sağolsun. 10 yıl boyunca kullandık. Yeni araçların daha fazla masraf çıkarabildiğini biliyorum. Ama direksiyon kutusunun 5 bin lira olduğunu duyunca da biraz gözüm korktu. Bu sorunu yaşayıp çözüm getiren var mı acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Misafir
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.