Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201214 yıl Yazar comment_47496 Adamlar yapiyo valla butonla çalışan ilk araba 1911 yılında cadillac yapmış mesela:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201214 yıl comment_47542 Standartmı acaba opsiyonelmi ,Gerçekten güzelmiş daha dar yerlere park edilebilirmiş güncel halinden daha iyi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201214 yıl comment_47578 Ahahahahahaaaaaa...Hiç güleceğim yoktu..Abi çok komik yaaa..Acaba bundan 100 yıl sonrada bizim otomotik park böyle komikmi duracak o tarihde yaşayanlara yaaa...Gerçi şimdiden bile komik,direksiyon kendi kendine dönerken çok gülüyorum arabaya çevreden garip garip bakanlara ...kih kih kih..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl Yazar comment_63405 Bence birkaç seneye arabayı parketmeden inicez anahtarlarda park tuşu olacak ona bastıktan sonra arabada park yerini kendi bulup kendi park edecek.Araca binmek istediğimzde yine park tuşuna basıcaz araç olduğumuz yere gelicek otomatik kapısını açıcak ve bindiğimizde hoşgeldiniz x bey yada x hanım diyecek Bilimkurgu gibi geliyo ama bu teknoloji ile bunlar yapılabilir araçlarda bulunan mevcut sonar sensörleri gps ve sağlam bir bilgisayarla yapılamıycak birşey değil Belki yapılmıştır bile Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl comment_63406 Aynen yapıldı Yani düğme ile park mevcut..Bir şirket ile bir firmanın arabasına bu eklentiyi kurmuştu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl comment_63509 Araba kullanımında en keyif veren park etmede elden tamamen gidiyor demekki ...aslında aldığımdan beri 4 bilemedin 5 kez kullandım oda denemek maksatlı ..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl comment_63522 Fazla teknolojide tembelliğe doğru götürüyor insanı ve haliyle keyifde azalıyor o zaman. Yerinde teknoloji yeterli bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl comment_63622 Araba kullanımında en keyif veren park etmede elden tamamen gidiyor demekki ...aslında aldığımdan beri 4 bilemedin 5 kez kullandım oda denemek maksatlı ..... Ankara'da bir de ben denerim, 6-7 olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl comment_63624 bagaj iptal olmuş ama aynı sistemle çalışan renault 5 de görmüştüm zaten bagajı küçük 1 lastik zor sığmıştı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın