Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl Yazar comment_1504 Yeni Ford C-Max'de otomatik park sistemi: Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201115 yıl comment_2379 Yeni C-MAX de alarm yokmuş doğru mu bu yahu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201115 yıl comment_2431 Bu otomatik park sistemi çok dar yerlere de başarı ile park edebiliyor mu? Yani en usta şoför kadar hassas mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201115 yıl comment_2432 beyoğlundaki kahyaları geçemez hiç bir elektronik sistem Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201115 yıl comment_2434 Bu otomatik park sistemi çok dar yerlere de başarı ile park edebiliyor mu? Yani en usta şoför kadar hassas mı? Değil abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201214 yıl comment_87509 aktif park sistemi dar alanlara park sorunsuz park ediyor. bildiğim kadarıyla ön ve arka mesafesi 20 cm aralığa kadar giriyor (umarım yanlış hatırlamıyorumdur) fakat alanı taraması için öne gidilemesi gereken mesafe akışkan trafikte sorun olabiliyor. burası türkiye herkes seni beklemiyor şu adam park etsin diye. alarma gelince içerisindeki alıcılar sayesinde araba kilitlenince araç içinde hareket algılayınca devriye giren bir alarm sistemi var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201214 yıl comment_87510 alarma gelince içerisindeki alıcılar sayesinde araba kilitlenince araç içinde hareket algılayınca devriye giren bir alarm sistemi var. Alarm ve iç algılayıcı son kasa C-Max'lerde Bulunmuyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl comment_88273 Alarm ve iç algılayıcı son kasa C-Max'lerde Bulunmuyor benim internet sayfasından anladığım olduğu yönünde çünkü altta belirttiğim bir ifade kullanılmış. pasif alarm sistemi bütün fordlarda aynı sistem üzerine kurulu diye biliyorum ama yanılıyorsam kusura bakmayın sanki diretir gibi oldu çünkü. Güvenlik Pasif Alarm Sistemi (PATS) Yeni C-MAX'in, pek çok güvenlik özelliği, aracınızın park halindeyken de emniyette olmasını sağlar. Bu güvenliği sağlamak amacıyla aracınızda birçok farklı güvenlik sistemi kullanılmıştır: Patlamaya dayanıklı ve güçlendirilmiş donanımla korunan tüm kilitler, son derece güvenlidir.İleri teknolojinin ürünü Pasif Alarm Sistemi'nin (PATS) hareketsizleştirme özelliği, özel şifreyle kodlanmış anahtar kontağa girene kadar motoru devre dışı bırakır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl comment_88279 http://www.ford.com.tr/otomobiller/c-max-ve-grand-c-max/donanim-tablosu Burada normalde alarm diye listede yazılırdı 2004-2011 arası focus ve c-max'lerde.. Eğer en garanti yanıtı merak ediyorsanız bana aracınızın VIN (Şase no)'yu iletin..Sorgulatıp bakalım..İnş vardır.. Ama iç algılayıcı sensör yok.Bunun yeri üst ön aydınlatmanın sağ ve son uc kısımlarıdır..2 ufak delik var ve içinde plastik mevcut..Normalde o plastiğin altında sensör vardır ama bizde olmadığı için platiğin için kaplama ile kapatılmış..Lütfen bakıp bize dönüş yapınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201214 yıl comment_88533 benim internet sayfasından anladığım olduğu yönünde çünkü altta belirttiğim bir ifade kullanılmış. pasif alarm sistemi bütün fordlarda aynı sistem üzerine kurulu diye biliyorum ama yanılıyorsam kusura bakmayın sanki diretir gibi oldu çünkü. Güvenlik Pasif Alarm Sistemi (PATS) Yeni C-MAX'in, pek çok güvenlik özelliği, aracınızın park halindeyken de emniyette olmasını sağlar. Bu güvenliği sağlamak amacıyla aracınızda birçok farklı güvenlik sistemi kullanılmıştır: Patlamaya dayanıklı ve güçlendirilmiş donanımla korunan tüm kilitler, son derece güvenlidir.İleri teknolojinin ürünü Pasif Alarm Sistemi'nin (PATS) hareketsizleştirme özelliği, özel şifreyle kodlanmış anahtar kontağa girene kadar motoru devre dışı bırakır. Bugün Bayii'ye inen c-max'in donanım bilgisini aktarıyorum...Pats özelliği var ama bu alarm değil.. Alarm Sistemi Hariç Güvenlik Hır. Kar. Kor. Sis. (Pats) Daha az Güvenlik Kilit Grubu Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201214 yıl comment_88837 Bugün Bayii'ye inen c-max'in donanım bilgisini aktarıyorum...Pats özelliği var ama bu alarm değil.. Alarm Sistemi Hariç Güvenlik Hır. Kar. Kor. Sis. (Pats) Daha az Güvenlik Kilit Grubu teşekkür etmek düşer bana bu saatten sonra Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201214 yıl comment_88842 teşekkür etmek düşer bana bu saatten sonra Bize de rica etmek düşer iyi geceler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın