Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 20179 yıl comment_438338 Öncelikle herkese kazasız sürüşler diliyorum. Aylardan beri devam eden bi sıkıntımı sizlerle paylaşıp çözüm bulmak istiyorum. Aracım 2011 model lpg li Focus. Aracimin rolantisi dalgalaniyor. Özellikle lpg de yapıyor bunu. Hele bi de klima açtığım zaman hat safhada hissediliyor . Bazen toparlayamayip stop ediyor. Benzinde de yapıyor ancak lpg kadar hissedilmiyor . Sizce neden olabilir ? Çözümü nasıl yapabiliriz ? Şimdiden teşekkürler ediyorum vakit ayırdığınız için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 20179 yıl comment_438505 Söylediğiniz sıkıntı bizim araçta da kısmen vardı, ama sizinki kadar şiddetli değildi, stop etmiyor sadece dalgalanma yapıyordu özellikle motor soğukken. Lpg montajı yapan servise durumu ilettim, bir ayar yaptılar artık nerdeyse hiç yapmıyor. Siz de montaj yapılan yere bir uğrayıp durumu anlatın ilk olarak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 20179 yıl Yazar comment_438553 Lpg markam zavoli. Götürdüğümde boğaz kelebeginden dediler. Temizliğini yaptırdım düzelmedi. Bende değiştirdim ancak hala devam ediyor. Acaba lpg nin elektronik beyninden kaynaklı bi durum olabilir mi sizce ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 20178 yıl comment_439813 Aracim focus titanium 2010 1.6 benzinli lpg aracima boch platinum buji taktirsam faydasi olurmu tavsiye edermisiniz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın