Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 20178 yıl comment_436994 2012 focus araba aldım 3 ay oldu yokuş kalkış destek sistemi devreden çıkıyor sonradan kendiliğinden devreye giriyor bilgisi olanlar bilği verirse sevinirim iyi bayramlar şu araç giderken sarı ikaz lambası yanıyor devren çıktı diye 2 gün sonra kendiliğinden düzeldi dün akşam tekrar yandı Eylül 3, 20178 yıl Şahin göçmez tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 20178 yıl comment_436996 Daha detaylı bilgi lazım. Devreye giriyor ve 3-4 sn sonra devreden çıkıyorsa normal çalışma prensibi. 21 dakika önce, Şahin göçmez yazdı: 2012 focus araba aldım 3 ay oldu yokuş kalkış destek sistemi devreden çıkıyor sonradan kendiliğinden devreye giriyor bilgisi olanlar bilği verirse sevinirim iyi bayramlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 20178 yıl comment_436998 Otomatik MesajBu konu, Ortak Alan - Sosyal > Konu Dışı Paylaşımlar kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 20178 yıl comment_437010 3 saat önce, Şahin göçmez yazdı: 2012 focus araba aldım 3 ay oldu yokuş kalkış destek sistemi devreden çıkıyor sonradan kendiliğinden devreye giriyor bilgisi olanlar bilği verirse sevinirim iyi bayramlar şu araç giderken sarı ikaz lambası yanıyor devren çıktı diye 2 gün sonra kendiliğinden düzeldi dün akşam tekrar yandı Aracın aküsüne, akü bölümündeki kablo setlerine, tcm ye veya kavramaya müdahale ettirdiniz mi? Kendiliğinden yanıp sönmesi mödüller arası iletişim sorunu veya bağlantı kablolarınıda bir sorun olma ihtimalide var. Ya da Gürkan bainin dediğide olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 20178 yıl Yazar comment_437017 Teşekkürler otobanda giderken yandı sarı ikaz lambası Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 20178 yıl comment_437018 27 dakika önce, Şahin göçmez yazdı: Teşekkürler otobanda giderken yandı sarı ikaz lambası Yokuş kalkış ın ikaz ışığı yoktur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 20178 yıl comment_437019 Tepe çıkış yardımı kullanılamıyor diye uyarı çıkar Yokuş kalkış destek sistemi kullanılamadığında gösterilir. Ford Yetkili Servisi ile irtibata geçilmeli. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın