Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

[ROOT] Unlock Root ile Neredeyse Tüm Android Cihazlarını Rootlayın!


Hasan K.

Önerilen Mesajlar

1gnk4.jpg

Android cihazlarınızı daha verimli kullanabilmenizi sağlayacak olan yepyeni bir aracı sizler için sunuyoruz. Unlock Root adlı program sayesinde neredeyse tüm Android cihazlarını tek tıklamayla rootlayabileceksiniz.

DİKKAT: Aracı kullanmak istiyorsanız işlemler sonucunda cihazınızda meydana gelebilecek sorunlardan sadece sizin sorumlu olduğunu unutmayın. Fakat bu araç ile herhangi bir sorunun meydana gelme ihtimali oldukça düşüktür.

Aracı UnlockRoot.com adresinden ya da 2.2.1 versiyonunu BURADAN indirebilirsiniz. Programı indirdikten sonra bilgisayarınıza kurun.

Programı kullana bilmek için; cihazınızdan Ayarlar/Uygulamalar/Geliştirme menüsüne girip USB Hata Ayıklama Modunu açın. Daha sonra USB kablo ile bilgisayarınıza bağlayın. Bilgisayarın cihazınızı tanıyabilmesi için sürücülerinin yüklü olması lazım. Sürücüleri cihazınızın Kies, HTC Sync, PC Companion gibi bir programını kullanarak yükleyebilirsiniz. Eğer cihazınıza ait sürücüyü bulamazsanız bizlere bu konudan bildiriniz, sizin için cihazınızın sürücü dosyalarına internetten bulmaya çalışırız.

Bilgisayarınıza cihazınızı tanıması için uygun sürücüleri yükledikten sonra program sorunsuzca cihazınızı görecektir. Kurduğunuz UnlockRoot programını bilgisayarınızdan çalıştırın ve cihazınızı bilgisayara bağlayın. Aşağıdaki gibi program, cihazınızı otomatik olarak algılayacaktır. Cihazınız bu ekran seçip devam edin.

get.jpg

Cihazınızı Rootlamak için aşağıdaki Root butonuna basın.

push.jpg

Yükleme işlemleri devam ederken karşınıza gelen "Do you want install PowerSaver app?" uyarısını eğer bu uygulamayı yüklemek istiyorsanız onaylayıp devam edin ya da kapatın.

İşlemler tamamlandıktan sonra aşağıdaki uyarıyla karşılaşacaksınız. Cihazınız kendini yeniden başlatacaktır.

reboot.jpg

Cihazınız yeniden açıldıktan sonra Uygulamalar menüsünde SuperUser uygulamasının yüklü olduğundan emin olun. Eğer yüklüyse işlemleriniz sorunsuzca gerçekleşmiş demektir.

Program en çok cihazı rootlayan hizmetlerden biri. Rootlayabildiği tüm cihazların listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Son bir uyarı; eğer cihazınız HTC marka ve S-ON ise; program cihazınızı rootlamayacaktır. S-OFF olmak için HTC'nin resmi aracını ya da forumdaki diğer konuları ziyaret edebilirsiniz.

---------------

androidturkiye.net'den Alıntıdır...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.